Winactie Oh she glows

Actie
Naar item

De winnaars van vegan kookboek ‘Oh she glows – elke dag’ zijn bekend. Gefeliciteerd Anna, Angelique, Inge, Kim en Nadia. Jullie hebben een e-mail ontvangen. Niet gewonnen? Houd puuruiteten.nl/actie in de gaten voor een volgende winactie. 

Oh she glows winactie

Snelle, simpele vegan gerechten

Oh she glows winactie

Snel. Simpel. Vegan. Dat belooft de Canadese Angela Liddon, auteur van ‘Oh she glows – elke dag’. Haar website ohsheglows.com wordt maandelijks door miljoenen mensen bezocht. Angela inspireert mensen om plantaardig te eten. Alle recepten zijn veganistisch en gemakkelijk te maken. En de gerechten zien er heerlijk uit!

Glutenvrije recepten

Oh she glows winactie

De recepten zijn ook nog eens glutenvrij. En vaak notenvrij, sojavrij en granenvrij. Bij ieder recept staat dat vermeld.

Winactie Oh she glows

Oh she glows winactie

Voor wie ga jij binnenkort uit Oh she glows koken?

Oh she glows winactie

Bestel Oh she glows hier!

Oh she glows – elke dag, Angela Liddon, Uitgeverij Spectrum, ISBN 978 90 0035 423 8
Foto credits: Ashley McLaughlin

Reacties (17)

 • 9 mei 2017, 07:20

  Suzanne: “Ik zou dit mooie boek graag winnen, want het ontbreekt nog in mijn collectie en volgens mij bevat het fijne, lekkere en simpele recepten :)”

 • 7 mei 2017, 23:02

  Anita H.: “Kookboeken kan ik nooit genoeg hebben. Vooral als het om kookboeken met pure, gezonde recepten gaat. En dat ze eenvoudig te bereiden zijn is een hele grote pre. Ik eet niet vegan, niet eens vegetarisch eigenlijk, maar ik neem vrij weinig dierlijk voedsel tot me (is me nog niet gelukt om daar helemaal van af te stappen, maar wie weet voor de toekomst). Wat inspiratie is echt altijd welkom. Ik waag dus graag een kans.”

 • 5 mei 2017, 18:29

  Rolinde: “Dat ziet er allemaal heerlijk uit! Ik ga koken voor m'n liefste, Piet de Kant!”

 • 5 mei 2017, 17:11

  Kim: “Wow, ziet er heerlijk uit. Zelfs na 37 jaar vegetarier zijn heb je nooit genoeg inspiratieboeken. En vegan is natuurlijk nog een stapje beter.”

 • 30 april 2017, 16:04

  Jorika: “Wat een heerlijke recepten allemaal ❤”

 • 28 april 2017, 15:14

  Linda: “Ben gek op puur eten en https://www.puuruiteten.nl, natuurlijk!;-)”

 • 25 april 2017, 13:28

  Inge: “Wat een leuk boek en wat een mooie foto's!! Ik eet geen vlees meer en wil steeds meer plantaardig gaan eten, alleen woon ik thuis en merk ik dat m'n ouders dit niet goed snappen. Wat is nu een betere manier om hun kennis te vergroten dan door middel van heerlijke gerechten op tafel te zetten?:) en dan aan het eind stiekem zeggen: Ohja deze maaltijd was volledig plantaardig!:)”

 • 23 april 2017, 13:44

  Nadia: “Oowww leuk boek! ? lekker koken met mams en allebei vegan. ? Hopen dat we een kansje maken!! ??”

 • 23 april 2017, 10:40

  Anna: “Jaaa erg benieuwd naar de recepten,ziet er allemaal heerlijk uit”

 • 23 april 2017, 09:27

  Jennifer: “Ik zou graag dit kookboek willen winnen! Ik ben veel bezig met gezonde voeding om dit moment en kan daarbij alle hulp en inspiratie gebruiken!”

 • 23 april 2017, 00:13

  Caroline kappetein: “Ik zou dit kookboek heel graag willen hebben om dan wat lekkers te kunnen maken voor mijn zoon en zijn gezin. Ze zijn sinds kort veganistisch en ik kook zelf altijd glutenvrij en wil niet te moeilijke recepten hebben, dus dit zou een mooi kookboek zijn voor mij”

 • 22 april 2017, 09:21

  Angelique: “Heel graag zou ik dit boek willen winnen! Ik ben net nieuw een maandje vegan en kan wel wat inspiratie gebruiken. Ik zou hier ook voor mijn vriend en vrienden uit koken om ze te laten ervaren hoe lekker vegan kan zijn! Helaas lukt het me weer niet om op FB Puur! Uit eten te taggen... net als vorige x Ik hoop toch nog kans te maken!”

 • 19 april 2017, 11:04

  Grete Karina: “Wat een fijn kookboek vol vegan gerechten die snel klaar zijn en ook niet te moeilijk zijn! Ik loot heel graag mee en wil eruit koken voor mijn lieve vriendin Hyacint Delos.”

 • 18 april 2017, 17:40

  Laura: “Wat een prachtige kleurrijke recepten! Al sinds ik dit boek voor het eerst voorbij zag komen, ben ik er heel benieuwd naar. Het lijkt me heel leuk om hier eerst lekker met een dekentje en een kopje thee op de bank door heen te bladeren om inspiratie op te doen en er vervolgens lekker voor mijn familie uit te gaan koken. Kan ik ze meteen laten ondervinden hoe lekker plantaardig eten is en ze laten zien dat je best een dag zonder vlees kunt!”

 • 18 april 2017, 13:30

  Myrthe: “Het ziet er lekker uit! Ik zou die gele maaltijdsoep wel eens willen koken voor mijn moeder. Lekker voor tijdens de lunch, buiten in het zitje. En die avocado dish ziet er ook heel lekker uit. Mijn favo voedsel :D. Ik zou graag winnen, omdat ik geen genoeg krijg van vega recepten en de combinaties mij elke keer weer verrassen! Ik heb geen FB, IG en Twitter, maar ik heb deze post wel geloved en gesaved op Bloglovin' (meermyr). Ik ga dit boek zeker op mijn wishlist zetten.”

 • 17 april 2017, 10:33

  Marielle: “Van alle boeken die nog op mijn lijstje stasn, staat deze met stip op nummer 1! Het lijkt mij super om deze te winnen!!”

 • 16 april 2017, 11:46

  Klaziena: “WoW ik ben groot fan van haar recepten! Makkelijk te maken en het is altijd goed. Dit boek staat dan ook hoog op mijn verlanglijstje..”