Puur! Horeca Event

Nieuws
Naar item

Terugblik Puur! Horeca Event 2019

Check het toffe filmpje van het Puur! Horeca Event hierboven.

Biojournaal schrijft: “Puur! Horeca Event brengt horecaondernemers en leveranciers samen. Waardering voor veelzijdig aanbod en kleinschalige opzet. Het eerste Puur! Horeca Event is gisteren in Utrecht gehouden. Werkspoor Café De Leckere fungeerde als ontmoetingsplaats voor horecaondernemers en een groep leveranciers met veelal biologische producten. “Het was een erg leuke dag. Ik heb veel enthousiaste bezoekers gesproken. Zij waren niet alleen positief over het veelzijdige aanbod, maar waardeerden ook de kleinschalige opzet. Dit gaf het event een meer intieme sfeer waarin goede gesprekken gevoerd konden worden. De leveranciers hebben er aardig wat kwalitatieve leads uit kunnen halen”, zo blikt Jeannette van Mullem (Puur! uit eten) terug. Het platform Puur! uit eten promoot restaurants en merken die met duurzaamheid bezig zijn. Lees verder in Biojournaal: Puur! Horeca Event brengt horecaondernemers en leveranciers samen en bekijk een sfeerimpressie op Facebook.

Puur! Horeca Event 2019 horeca de leckere puur uit eten utrecht

Kom op maandagmiddag 11 maart naar het Puur! Horeca Event in Utrecht

Maandag 11 maart 2019 is de horeca welkom bij het eerste Puur! Horeca Event in Utrecht. Werkspoor Café De Leckere is die middag de ontmoetingsplaats voor horecaondernemers en een 15-tal leveranciers met pure producten in de hoofdrol. Wil jij meer weten over pure producten in jouw horecazaak? En collega ondernemers ontmoeten?

Restaurants, hotels, cateraars, kookworkshops en overige horeca die al met lokale, biologische en duurzame ingrediënten werken zijn van harte uitgenodigd. Ook als je je wilt verdiepen in wat (nog) duurzamer kan, vind je volop inspiratie. Puur! genieten is het centrale thema deze middag.

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant puur uit eten vegetarisch

In de stands presenteren leveranciers hun duurzame producten en geven ze uitleg hoe jij de producten gebruikt in jouw horecazaak. En natuurlijk proef je volop van lekker puur eten en drinken. Laat je tijdens de workshops bijvoorbeeld verrassen door een food- en beer pairing met een smakelijk lentegerecht. Test je zintuigen en koffiekennis bij Nederlands Kampioen Cup Tasting, Niels te Vaanhold van EARTH Coffee. De aardgasvrije brouwerij De Leckere verzorgt die dag rondleidingen op haar nieuwe locatie naast het Werkspoor Café.

Wil jij ook lekker puur eten en drinken op de kaart zetten in jouw horecazaak? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Aanmelden Puur! Horeca Event in Utrecht

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Praktische info

 • Horecaondernemers hebben gratis toegang tot het Puur! Horeca Event.
 • Locatie: Werkspoor Café De Leckere in Utrecht.
 • Datum en tijd: maandag 11 maart: 12:00 – 16:30 uur met daarna een afsluitende borrel.
 • Ben je er vóór 12:30 uur, dan lunch je gratis mee.
 • Bereikbaar: via OV (Utrecht Zuilen is op 10 minuten loopafstand) en gratis parkeren voor de deur.
 • Aanmelden vóór 8 maart via: http://eepurl.com/gefqY9
 • Vol = vol, dus schrijf je op tijd in!

Over het Puur! Horeca Event

Puur! Horeca Event Utrecht 11 maart 2019 puuruiteten

Het Puur! Horeca Event is een gezamenlijk initiatief van Brouwerij De Leckere, Mongozo bier en Puur! uit eten met als doel om de horeca te inspireren om te genieten van lekkere pure producten. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking met alle leveranciers: BD-Totaal, Bio Futura, Bio Spirits, Boerderijs, Brouwerij De Leckere, EARTH Concepts, Eco Fields, Erickx gin, Florentin, Fris Gedroogd Fruit, Heerlijkheid Mariënwaerdt, JetDrinks, Kuperus Foods, Mongozo bier, Odenwald Organic Bakery, The Cheese Family en WoW wijnen.

Laat weten dat je erbij bent!

Meld je aan voor het Puur! Horeca Event: http://eepurl.com/gefqY9. En laat ook via het Facebook-event weten dat je erbij bent en nodig jouw horecavrienden uit.

Meer informatie? Neem contact op met Jeannette van Mullem, Puur! uit eten.

Reacties (2)

 • 29 januari 2019, 17:47

  Jeannette van Mullem: “Leuk als je erbij bent, Jean. Wil je het dan ook via de aanmeldlink en via het Facebook-event laten weten?”

 • 29 januari 2019, 14:55

  Jean thoma: “misschien kom ik voorbij leuk hoe duurzaam en biologisch ook in de horeca op de kaart komt”