Winactie 50x Puur! uit eten kadobon

Actie
Naar item

Natuurlijk genieten met Café Intención en Puur! uit eten

In 2017 hadden Puur! uit eten en Café Intención een mooie marketingactie voor consumenten in het supermarktkanaal. Je leest er alles over in dit bericht.

Winactie Puur uit eten kadobon!

Met deze winactie maak je kennis met lekkere biologische, fairtrade koffie én met restaurants die biologisch, streekproducten, fairtrade, duurzaam en vooral lekker eten serveren.

Deze samenwerking tussen Café Intención en Puur! uit eten komt voort uit een gedeelde passie voor biologische en fairtrade producten. Samen vinden wij het belangrijk om mensen verantwoord te laten genieten van lekkere producten voor een eerlijke prijs.

Eerlijke koffie van Café Intención Ecológico

Café Intención Puur! uit eten winactie kadobon

Café Intención koopt zijn koffiebonen tegen een eerlijke prijs in bij Midden- en Zuid-Amerikaanse corporaties van kleine boeren. Deze koffiebonen rijpen op een natuurlijke manier. Dit proef je terug in de smaakbeleving van de koffie, waarbij het volle aroma je smaakpapillen op de juiste manier weet te prikkelen.

50x kans op een Puur! uit eten kadobon

Puur! uit eten kadobon winactie cafe intencion

In mei 2017 gaat de winactie van start. De deelnemende supermarkten waar je de eerlijke koffie van Café Intención Ecológico koopt zijn: Albert Heijn, Jumbo, Deen, Coop en Deka. Met een unieke productiecode die je op de verpakking vindt, maak je kans op een van de 50 kadobonnen ter waarde van € 50, die te besteden is in één van de 41 deelnemende Puur! restaurants.

Actie producten in jouw supermarkt

Puur! uit eten winactie kadobon cafe intencion

  • Café Intención gemalen koffie 250 gram
  • Café Intención koffiebonen mild 500 gram
  • Café Intención espressobonen 500 gram

Meedoen is simpel!

Café Intención Puur! uit eten winactie kadobon

Tijdens je wekelijkse boodschappen bij bovengenoemde supermarkten, snel je je met je winkelwagentje naar het koffieschap toe. Hier vind je de producten van Café Intención. Voor je dagelijkse cafeïnedosis kies je jouw favoriete Café Intención. Op de verpakking zie je de opvallende Puur! uit eten actiesticker.

Eenmaal thuisgekomen, kun je onder het genot van je kopje koffie gemakkelijk je unieke productiecode invoeren op de website van Café Intención. Daar vind je de 41 deelnemende restaurants waar jij je kadobon kunt verzilveren. Wie weet win jij dan deze smakelijke prijs bij één van de Puur! restaurants.

Vanaf eind mei 2017 worden iedere maand 10 winnaars bekendgemaakt. Tot en met eind september 2017 maak je kans op 1 van de 50 lekkere kadobonnen!

Alle Puur! uit eten hotspots >>

Als eerlijk merk samenwerken met Puur! uit eten

Jeannette van Mullem initiatiefnemer Puur! uit eten biologisch uit eten duurzaam restaurants

Vertegenwoordig jij ook een eerlijk merk en wil je samen met Puur! uit eten een duurzame actie lanceren?

Reacties (2)

  • 24 mei 2017, 14:30

    Christel: “Ziet er goed uit deze actie!!! Dat ie maar goed aan moge slaan!!! Toi toi toi”

  • 8 mei 2017, 21:36

    Edwin: “ik ga als de wiedeweerga deze koffie kopen! wie weet.... Groet Edwin”