Vegetarisch hondenvoer

Nieuws
Naar item

Yarrah heeft een groot assortiment aan biologisch hondenvoer. Ook hebben ze vegetarisch hondenvoer. De gezondheid van jouw dier komt op de eerste plaats. Dat kun je zeker merken aan de hoge kwaliteit recepten en ingrediënten die ze gebruiken. Ze denken niet alleen na over wat goed is voor jouw dier maar ook aan de wereld er omheen. 

Vegetarisch hondenvoer

Vegetarisch hondenvoer Yarrah biologisch

Het vegetarische hondenvoer van Yarrah biedt alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft. Dit voer biedt de optie voor baasjes om hun trouwe viervoeter bewuster en duurzamer te voeden. Het stopt niet bij vegetarische hondenbrokken. Er zijn ook vegetarisch natvoer en veganistische hondensnacks. 

Alle producten hebben het EKO-keurmerk. Om zeker te weten dat het echt biologisch is, gaat Yarrah langs bij hun leveranciers om de grondstoffen te analyseren. Alleen als ze 100% zeker zijn dat het duurzaam geproduceerd is, verwerken ze het in hun voer.  

Yarrah veganistische hondensnacks

Vegetarische hondensnacks Yarrah biologisch

Natuurlijk willen we het biologische voer ook testen en wie is een betere kandidaat dan oppashond Ducky. Na een kritische en bestuderende blik twijfelde Ducky geen seconde en at hij de Yarrah veganistische snack enthousiast op. Mmm… dat smaakt naar meer! Ook de vega hondenbrokken en het natvoer vallen goed in de smaak. 

Het is een fijne achterliggende gedachte dat je je hond iets geeft wat duurzaam en biologisch is. Je helpt niet alleen je eigen hond, maar ook andere dieren met een beter leven. Vega hondenvoeding is ook een goed alternatief bij honden met vachtproblemen of een dierlijke eiwit allergie. 

Duurzaamheid bij Yarrah

biologisch hondenvoer Yarrah duurzaam

De vernieuwde verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Het is erg belangrijk dat je je stellingen kan onderbouwen. En dat kan Yarrah door haar welverdiende certificaten. Yarrah is B Corp gecertificeerd. Dit houdt in dat zij voldoen aan de hoogste standaard voor sociale en ecologische prestaties.

Lees meer over en bestel biologisch hondenvoer van Yarrah!

Biologisch kattenvoer

Yarrah biologisch kattenvoer puuruiteten

Biologisch kattenvoer van Yarrah getest!

Kattencafés in Nederland en België

Ollie Kattencafé Balthazar Nijmegen

Lees ook: 8x kattencafés in Nederland en België.

Reacties