Lonely Planet: Wellness Escapes + winactie

Actie
Naar item

In het boek Lonely Planet Wellness Escapes vind je ruim 200 ultieme plekken om te ontspannen. We hebben weer een leuke Puur! uit eten winactie: we mogen drie boeken Wellness Escapes cadeau geven. Hoe doe je mee met deze Puur! actie? Laat onderaan deze blog als reactie jouw favoriete reisbestemming weten, waar je al bent geweest of waar je graag naartoe wilt.

Winactie Lonely Planet Wellness Escapes

Wellness Escapes Lonely Planet winactie

Ontdek de meest energieke, inspirerende en ontspannende wellnessretreats ter wereld. Wellness Escapes staat vol met meer dan 200 ultieme plekken om te ontspannen. Van yoga in India en warmwaterbronnen in Australië tot meditatie in Korea en spa’s in Finland.

Zo lees je over enkele super plekken waar ik zelf ben geweest: pilates, meditatie en yoga op Ibiza, agroturismo’s, de Blue Lagoon in IJsland, hippie spot Byron Bay in Australië. En zo denk ik ook meteen aan m’n reizen met wellness op Aruba en tips voor slow reizen op Menorca.

Wellness reizen zijn in opkomst

Steeds meer mensen kiezen een reisbestemming met een thema. Je wilt meer dan alleen cultuur opsnuiven, lekker eten of uitrusten. Een van de thema’s die je prima op reis beleeft, is het volgen van een yogacursus. Of je heerlijk laten verwennen in een spa. En dat niet een dagje, maar liefst minstens een hele week. Of je combineert het met de rest van je reis en sluit af met een heerlijk ontspannen wellness moment.

Raas Devigarh India Nick Hopper

© Raas Devigarh India / Nick Hopper

OneWorld Ayurveda - Balinese purification ceremony

© OneWorld Ayurveda – Balinese purification ceremony

Kijk uit, want als je door dit boek bladert krijg je meteen zin om op reis te gaan. Naar een wellnessfestival, actief met yoga, outdooravonturen en fitnesslessen. Of juist een rustige vorm van yoga, natuur en meditatie?

Cal Reiet Holistic Retreat - Wellness Escapes

© Cal Reiet Holistic Retreat

Met aandacht voor gezondheid, voeding, natuur en spabehandelingen. Verwen jezelf met eten, drinken en luxe.

Winactie boek Wellness Escapes

Wil je meedoen? Laat hieronder je reactie weten wat jouw favoriete wellness escape is. De winnaar maken we bekend op deze pagina. En het is altijd leuk als je onze berichten op Facebook, Twitter & Instagram volgt, leuk vindt en deelt!

Puur! uit eten reistips

wellness aruba sup

Wellness op Aruba >>

yoga ibiza Retreats wellness restaurants Ibiza biologisch puur tips atzaro ibiza can ll

Yoga op Ibiza >>

Alle Puur! uit eten reizen >>

Reacties (7)

 • 18 december 2018, 14:21

  Anita H.: “Een wellnessvakantie in Thailand staat op mijn verlanglijst.”

 • 5 december 2018, 14:42

  Anny: “hi, na vele jaren yoga, en diverse Nederlandse welness-weekends zou ik een Yoga vakantie( met uiteraard zon en verantwoorde voeding) wel eens uit willen proberen !”

 • 2 december 2018, 12:25

  Bianca: “Ik wil nog graag een keer naar Japan, want dat lijkt mij een heel bijzonder land!”

 • 27 november 2018, 22:02

  Xaviera Jamie: “Er zijn nog zoveel plekken die ik graag wil gaan ontdekken maar daar moet ik heus echt voor sparen. Maar ik moet wat te dagdromen hebben!”

 • 27 november 2018, 20:28

  Anita H.: “Koh Samui staat al jarenlang op mijn verlanglijst.”

 • 27 november 2018, 19:26

  Bianca: “Mooie inspirerende week gehad met yoga op het strand, mindfulness aan het zwembad en paardencoaching op een prachtige locatie op Ibiza. Heel bijzonder. Een unieke ervaring. Genoten!”

 • 27 november 2018, 11:16

  Ruth: “Bali blijft de bestemming die bovenaan mijn bucketlist staat! Hopelijk krijg ik ooit de kans deze prachtige bestemming te bezoeken ? en uiteraard hoop ik mijn bucketlist uit te breiden met dit super mooi boek! ?”