Help de horeca tijdens de coronacrisis

In de media
Naar item

Straks allemaal driedubbel genieten bij horeca-ondernemers

Jeannette van Mullem (Puur! uit eten) bewondert veerkracht

“Help de horeca tijdens de coronacrisis”, deze oproep doet Jeannette van Mullem namens Puur! uit eten. Naar aanleiding van de gedwongen horecasluiting vanwege het coronavirus heeft Jeannette gevraagd waarmee ze de horeca-ondernemers kan helpen. “De reacties die ik sinds de sluiting van de Puur! uit eten restaurants hoorde gingen vooral over onzekerheid voor hun eigen zaak, voor collega-ondernemers en natuurlijk ook voor hun team van medewerkers. Ondernemers waren overdonderd door het – toch nog vrij plotse – besluit en druk met regelingen uitzoeken en de bank bellen over hoe nu verder.”

help de horeca oproep

Ze noemt het knap dat de ondernemers zoveel veerkracht tonen. “Horecaondernemers zijn creatief en vindingrijk: Al binnen een dag zag ik concrete concepten om eten en maaltijden thuis te bezorgen, een webshop te lanceren en cadeaubonacties te bedenken.”

Jeannette vervolgt: “Mijn oproep voor de horeca is dan ook om straks, wanneer het voor iedereen weer veilig is, allemaal driedubbel te gaan genieten bij al deze ondernemers die het ons in hun restaurant, hotel, als cateraar of kookworkshopgever altijd naar de zin willen maken. En dat geldt wat mij betreft extra voor de duurzame Puur! uit eten ondernemer, die al extra inzet op het eten van meer groente, lokaal en biologisch eten en drinken. Want dat is hopelijk de gezonde én lekkere toekomst voor ons allemaal!”

Verschenen in Biojournaal, 19 maart 2020

Coronavirus en de horeca

Restaurants bezorgen thuis puuruiteten

En toen werd ‘t stiller…

Geen afspraken in m’n agenda bij de Puur! uit eten restaurants en andere lekkere, duurzame hotspots. Eerder deze week heb ik een e-mail gestuurd aan de aangesloten restaurants of en waarmee ik ze kan helpen. Sommige horeca leveren maaltijden of andere producten of bieden afhaalopties, bijvoorbeeld vanuit een winkel. Deze tips deel ik de komende tijd graag met jou. Lees: coronavirus en de horeca.

5x lekkere lente recepten

veldkeuken bunnik recept

Check deze 5x lekkere lente recepten van Puur! chefs.

Reacties