Supersmoothies en sapjes

Actie
Naar item

Supersmoothies en sapjes

Supersmoothies en sapjes deelt 200 recepten voor elk moment van de dag. De recepten in dit boek zijn makkelijk te maken en supergezond. Zo krijg je eenvoudig je dagelijkse portie groenten en fruit binnen. Per drankje zie je in een oogopslag waarom het gezond voor je is. De recepten zijn gemakkelijk aan te passen op een veganistische levensstijl.

Supersmoothies en sapjes boek winactie

Bestel Supersmoothies en sapjes hier!

Winactie Supersmoothies en sapjes

Wil jij ook gemakkelijk meer groenten en fruit eten, of liever nog… drinken? Goede voornemens volhouden was nog nooit zo makkelijk. Maak kans op 1 van de 3 boeken Supersmoothies en sapjes. Hoe doe je mee met deze Puur! winactie? Laat onderaan dit bericht weten waarom jij dit boek wilt winnen. Deel dit bericht via Instagram, Facebook en Twitter. Tag dan @puuruiteten zodat we jouw bericht zien.

Update: Gefeliciteerd Luus, Monique en Nettie. Jullie hebben een e-mail ontvangen dat jullie de winnaars zijn van het boek Supersmoothies en sapjes. Heb je deze keer niet gewonnen? Houd puuruiteten.nl/actie in de gaten voor de volgende smakelijke en duurzame winactie!

Groen sapje met vezels

Supersmoothies en sapjes boek winactie

Dit sapje bevat vitamine C en antioxidanten. Het is erg goed voor je weerstand, spijsvertering en je huid.

Groen sapje met vezels recept

ingrediënten per persoon

 • ½ stronkje broccoli
 • 1 trosje witte druiven
 • 1 handje spinazie
 • ¼ groene kool
 • 1 rode appel

Bereiding

 • Meng alle ingrediënten in de sapcentrifuge.

Supergroen boeken

Winactie SUPERGEZOND recepten kookboek gratis win prijsvraag gezonde recepten boek

In de serie Supergroen verschenen ook:

3x vega(n) ontbijt recepten

vegan ontbijt recepten Bananen pannenkoekjes ontbijt recepten kookboek Banaan

Vega(n) ontbijt recepten? Deze drie recepten voor jouw ontbijt (op bed?) zijn makkelijk, lekker en snel te maken. Ga zelf aan de slag met granola bars, vegan wafels of fluffy bananenpannenkoekjes met walnoten. We geven lekkere kookboeken tips voor jezelf of als smakelijk cadeau.

Minder vlees eten? Tips!

Etnosvet vegetarisch restaurant Praag minder vlees eten

Waarom we beter minder vlees eten is intussen wel bekend: voor de dieren, het milieu en het klimaat. En steeds urgenter voor veel mensen is hun eigen gezondheid. Voor mij is, naast al deze redenen, ook de smaak belangrijk. Want meer groenten eten is vooral ook lékker! En het oog wil ook wat, het levert ook nog eens mooie, kleurrijke gerechten op.

Reacties (10)

 • 22 januari 2021, 19:36

  Kim Otten: “Ik doe graag mee voor mijn man, hij is zo goed bezig met gezond eten en fit worden. Dit boek zou hem een steuntje in de rug zijn 😁”

 • 22 januari 2021, 14:57

  Marie: “Ik kan zeker meer inspiratie gebruiken voor super gezonde smoothies & sapjes.”

 • 22 januari 2021, 11:22

  Angélique Ronsse: “Wat een tof boek... Ik maak heel graag smoothies en sapjes, maar zou tof zijn om nieuwe ideeën en variaties te ontdekken, zodat we nog meer gezond kunnen smullen! Graag!!”

 • 14 januari 2021, 21:12

  Linda: “Vezels, vitamines en goed voor de darmen...ik wil dolgraag een leven met smoothies en sappen omarmen!”

 • 11 januari 2021, 12:04

  Monique: “Ik zou dit boek graag willen winnen omdat deze recepten een boost zijn voor je weerstand, maar ik zit zelf een beetje door mijn inspiratie wat betreft smoothies en sapjes dus nieuwe recepten zijn meer dan welkom!!”

 • 7 januari 2021, 18:10

  Elia Haarman: “Ja.. wil dit jaar gezonder leven en heb een slowjuicer gekocht dus alle recepten zijn welkom 😁😁”

 • 7 januari 2021, 10:24

  Luus: “Tegen het supervirus blijkt toch een kruid gewassen, behalve vaccineren kun je zelf óók iets doen, dat is je weerstand opwaarderen! Met een beetje hulp en inspiratie uit "Supersmoothies en sapjes" lukt het moeiteloos en zonder al teveel transpiratie! Smaakvol en heerlijk en vooral onontbeerlijk! Graag!”

 • 7 januari 2021, 08:13

  Anna: “Ja ik wil het jaar goed starten en vaker lekkere gezonde sapjes maken”

 • 6 januari 2021, 13:25

  Nettie Stougje: “Dit boek zou fantastisch zijn voor recepten om fruit uit eigen tuin en de bio groente van de zelfoogsttuin, te verwerken in sappen en smoothies 😃🧑‍🍳💕”

 • 6 januari 2021, 12:20

  Angélique: “Wauw, super graag, maak heel graag smoothies, en nieuwe ideeën en tips zijn dus zeker welkom!! Heel graag”