Lekker vegetarisch en vegan eten Londen, Verenigd Koninkrijk

Reis
Naar item

De hoogste tijd voor een update van lekkere pure hotspots in Londen! Deze keer gaan we op zoek naar fijne restaurants met vegetarisch en vegan eten. Heb je meer lekkere tips in Londen? Laat je reactie achter onder deze blog. Check 3 lekkere duurzame hotspots en zet ze op je to-do-lijstje!

3x vegetarisch en vegan eten in Londen

1. Wild Food Cafe

Wild Food Cafe Londen london vegetarisch vegan biologisch organic restaurant

Al ‘n tijdje volg ik @wildfoodcafe op Instagram. Word jij ook zo blij van kleurrijke plaatjes met groenten in de hoofdrol? Wild Food Café stond dan ook bovenaan m’n Londen verlanglijstje. De knusse foodbar heeft er geen last van dat ze verstopt zitten op de eerste etage van een pand in Neal’s Yard. Zelfs de lunch is zo populair dat je per shift reserveert.

biologisch vegetarisch restaurants Wild Food Cafe Londen london vegan organic restaurantsWild Food Café bewijst dat plantaardig eten gezond en lekker is. En mooi. Vrolijk word je ook nog eens van de met eetbare bloemen versierde bites & drinks. O ja, alles is ook nog eens biologisch. Reserveren dus voor je volgende vegan hotspot tour in Londen!

Wild Food Cafe Londen london vegetarisch vegan biologisch organic restaurant

Duurzaam reizen? Naar Londen met de trein.

2. Tibits

Tibits Londen Heddon street vegetarisch restaurant vegetarian food tips restaurants

Als veggie lover ken je Spirit Restaurant in Amsterdam en Rotterdam wellicht al? Tibits heeft een vergelijkbaar ‘betaal wat je eet’-concept. Je schept zelf op van al het vega(n) lekkers met een keuze uit zo’n 40 gerechten.

Tibits Londen Heddon street vegetarisch restaurant vegetarian food tips restaurantsBij de bar haal je je drankje. En smullen maar.

Tibits Londen Heddon street vegetarisch restaurant vegetarian food tips restaurantsEr zijn 2 locaties in Londen. Wij bezochten het restaurant in Heddon Street. De andere is aan de Bankside. Tibits vind je ook in Zwitserland.

3. The Hive Wellbeing

Voor elk wat wils. De 3 Puur! hotspots in deze blog zijn heel verschillend. En juist daarom extra leuk om te combineren als je een paar dagen in Londen bent.

The Hive Wellbeing Londen biologische wijn organic wine bar london

Bij The Hive Wellbeing staat alles in het teken van puur Italiaans eten en drinken. Biologische en natuurlijke wijnen, waarvan er maar een paar honderd zijn geproduceerd. Bedrijfsleider Matteo vertelt je er graag alles over. Daarbij lekkere bites: biologisch en vegetarisch. Op welgeteld één duurzaam gevangen visgerecht na. Die bestellen wij niet, want we gaan voor veggie all the way!

The Hive Wellbeing Londen biologische wijn organic wine bar london biologisch restaurant

Wat eten we? Pecorino met verrukkelijke pruimenchutney, walnoten en zuurdesembrood, artisjokhart met rucola op toast en de enige echte mozzarella, van buffel. Daarbij een rosé natuurwijn: Cantina Indigeno uit Abruzzo.

Ben je hier op zaterdag? Dan heb je extra geluk: Van 17:00 tot 19:00 uur schuif je aan voor een gratis proeverij van 2 natuurlijke wijnen.

The Hive Wellbeing Londen biologische wijn organic wine bar london wijnbar wijn

Mijn favoriet? De Aur-oura uit Piemonte. Gecombineerd met een knapperige tortilla van rijst.

Meer Puur! uit eten in Londen

londen tips fairtrade biologisch restaurants Jamie's Recipease London Jamie Oliver Notting Hill restaurant

Puur! uit eten was al eerder in Londen. Toen bezochten we Leon, Natural Kitchen, Mildreds, Notting Hill, de Borough Market… Lees meer biologisch en vegetarisch in Londen >>

Met de trein naar Londen?

Boek je treinticket naar Londen gemakkelijk via NSInternational.

Nog veel meer reistips > puuruiteten.nl/reizen.

Vegetarische restaurants in Nederland

vegetarisch restaurant de culinaire werkplaats Amsterdam

Lekker biologisch én vegetarisch uit eten in Nederland >>

Reacties