
Recept lentesalade van de Veldkeuken in Bunnik Ingredienten voor 4 personen: 4 eieren bosje asperges (250 g) 200 g doperwtjes stevige sla (roma) lente-ui Remeker-kaas […]
Recept lentesalade van de Veldkeuken in Bunnik Ingredienten voor 4 personen: 4 eieren bosje asperges (250 g) 200 g doperwtjes stevige sla (roma) lente-ui Remeker-kaas […]
Recept pompoen van chef Henk Markus (voorheen Het Ambacht in Heerenveen) Dit heerlijke vegetarische recept bestaat uit: Geroosterde en gezouten pompoenpitten Pompoen zoet/zuur Pompoentoffee Pompoen […]
Recept komkommer (van chef Henk Markus voorheen Het Ambacht in Heerenveen) Dit heerlijke vegetarische recept bestaat uit: In olijfolie geïmpregneerde komkommerharten vervolgens geroosterd Ketchup van […]
Recept biet (van chef Henk Markus voorheen Het Ambacht in Heerenveen) Gepofte mini biet 1000 g grof zeezout 4 eiwitten 8 stuks mini-biet Meng het […]