Op een mooi nieuw Puur!?jaar!

Nieuws
Naar item

Dankjewel voor weer een lekker Puur! jaar. In 2015 vernieuwden we puuruiteten.nl, waar je nu ook lekkere  veggie recepten van chefs vindt en tips voor de mooiste pure reizen.

Nieuwe website Puur! uit eten puuruiteten puuruiteten.nl pure hofspots biologisch duurzaam

Bedankt voor al jullie bezoeken, tips, reacties, en vind-ik-leuks. Dank jullie wel restaurants, cateraars, kookworkshops, overnachtingen, winkels, boerenmarkten, webshops en leveranciers! Kortom bedankt aan alle Puur! hotspots voor het meedoen en dat ik jullie ook dit jaar mocht promoten als een Puur! adres. Samen promoten we groente in de hoofdrol, uit de streek, biologisch, fair én lekker eten. In 2015 bestond Puur! uit eten 10 jaar als de h’eerlijke duurzame culinaire gids met nog meer bezoekers en volgers via social media als Twitter (al bijna 10.000!), Facebook en Instagram.

Instagram PureFoodTravel puuruiteten Pure Food Travel eten reizen green sustainable delicious food

Voor reisblog purefoodtravel.com ontdekte ik dit jaar heerlijke pure adressen op reis in Portugal (Centro, Lissabon en Alentejo), Spanje (Ibiza en Barcelona), Letland (Riga), België (Vlaamse kust, Brugge en Gent), Kroatië (Istrië en Kvarner), Noorwegen (Stavanger en Trøndelag).

Restaurant Aubergine Ibiza

Wat zijn mijn plannen voor 2016? Nog meer lekkere pure hotspots bezoeken en promoten, zowel in Nederland als op reis. Meer schrijven en fotograferen in opdracht voor magazines en organisaties, altijd met als thema lekker en eerlijk eten. In het nieuwe jaar deel ik via ELLE Eten Gent als ‘food-destination’ met vijf lekkere veggie tips. Dat lijkt me heel tof en bijzonder fijn om in het nieuwe jaar nog veel vaker te gaan doen. Heb je zelf een tip voor Puur! uit eten of een uitdagende freelance communicatie-opdracht? Mail me graag via info@puuruiteten.nl.

Op een mooi nieuw Puur! jaar voor iedereen met veel lekkere inspiratie?!

Jeannette van Mullem, initiatiefnemer Puur! uit eten en Pure! Food & Travel

Reacties