Nieuw: Puur! hotspots e-book in Biojournaal

In de media
Naar item

“Voorlopers die zich actief inzetten voor meer lekker puur eten en drinken” in Biojournaal

Puur! uit eten heeft een Puur! hotspots e-book gemaakt. In het e-book vind je meer dan 60 Puur! uit eten hotspots. Er staan niet alleen restaurants, maar ook cateraars, kookworkshops, hotels en leveranciers in. Deze locaties serveren groenten uit de streek, biologisch en duurzaam.

Jeannette van Mullem, initiatiefneemster van Puur! uit eten, vertelt wat meer over het boek: “Ik heb het e-book gemaakt om mensen nog makkelijker de Puur! hotspots te laten ontdekken. Ik zoek altijd weer nieuwe manieren om mensen die interesse hebben in puur eten, de Puur! hotspots en de duurzame leveranciers met elkaar te verbinden. Met als doel dat meer mensen gezond, duurzaam en vooral ook lekker gaan eten en drinken. De Puur! hotspots verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Het zijn voorlopers die zich actief inzetten voor meer lekker puur eten en drinken.”

Puur! uit eten hotspots e-book horeca duurzaam

Een jaar geleden kwam het Puur! vegan recepten e-book uit. Jeannette geeft aan dat dit nog altijd dagelijks gedownload wordt. “Ik merk dat er veel vraag is naar meer plantaardig eten. Dat juich ik van harte toe. Meer groenten eten is belangrijk voor je gezondheid, de dieren en het milieu.”

Na de vier boeken Puur! uit eten is een e-book volgens Jeannette meer van deze tijd. “Maar wie weet is het ook wel weer tijd voor een vijfde boek.”

Het e-book is mede mogelijk gemaakt door de Puur! leveranciers. “Naast het verbinden van gasten en hotspots, wil Puur! uit eten horecaondernemers laten weten waar ze welke lekkere pure producten kunnen inkopen. Zo hebben we in maart 2019 een Puur! Horeca Event georganiseerd bij Puur! hotspot Werkspoor Café De Leckere in Utrecht.”

Verschenen in Biojournaal, 22 november 2019

Klik hier om het Puur! hotspots e-book gratis te downloaden.

Reacties