Winactie Yogakeuken

Actie
Naar item

De winnaars van het mooie kookboek De Yogakeuken zijn bekend! Gefeliciteerd Anny, Farah, Marike, Monique en Myrthe! Houd puuruiteten.nl/actie en social media @Puuruiteten in de gaten voor nieuwe winacties.

Nieuwe Puur! winactie Yogakeuken: Maak 5x kans op kookboek De Yogakeuken. Met meer dan 100 vegetarische recepten voor meer energie, balans en geluk.

Winactie Yogakeuken

Winactie kookboek De Yogakeuken Kimberley Parsons kookboek vegetarisch eten

Laat onderaan dit bericht je reactie achter waarom jij De Yogakeuken wilt winnen. Voor jezelf of iemand anders. Deel je dit bericht via social media? Dat vinden we leuk! Tag @Puuruiteten via facebooktwitter en instagram met hashtag #puuruiteten.

Over De Yogakeuken

Winactie kookboek De Yogakeuken Kimberley Parsons kookboek vegetarisch eten

Passend bij de 7 chakra’s zijn de recepten ingedeeld in de hoofdstukken: aarden, stromen, vitaliseren, voeden, versterken, kalmeren en zuiveren.

Winactie kookboek De Yogakeuken Kimberley Parsons kookboek vegetarisch eten

Zo staat ‘vitaliseren’ centraal bij je derde chakra. Het doel van de solar plexus of manipura is het omzetten van de energie uit het eerste en tweede chakra in een bewuste, doelgerichte activiteit. Hierbij passen voedingsmiddelen met complexe koolhydraten. Denk aan volle granen en peulvruchten.  Ook vurige voedingsmiddelen als kurkuma, gember en chilipeper versterken dit chakra. Ze dragen bij aan het behoud van een gezonde energievoorraad.

Winactie kookboek De Yogakeuken Kimberley Parsons kookboek vegetarisch eten

De Yogakeuken is een mooi vormgegeven kookboek dat zeker ook geschikt is voor niet-yogi’s. Alle recepten zijn vegetarisch of vegan, glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers.

Winactie kookboek De Yogakeuken Kimberley Parsons kookboek vegetarisch eten

De Australische Kimberley Parsons schreef De Yogakeuken. Ze gelooft dat als je je gezondheid wilt verbeteren, het belangrijk is dat verandering van binnenuit komt.

Doe je mee met de Puur! winactie?

Winactie De Yogakeuken kookboek win actie puuruiteten puur uit eten winnen recensie vegetarisch eten

Leuk als je deze winactie deelt via social media. Laat je jouw reactie hieronder achter?

De Yogakeuken, Kimberly Parsons, Unieboek Spectrum, € 24,99

Reacties (47)

 • 7 januari 2018, 13:33

  Fenneke Dikken: “Ik zou graag het boek willen winnen aangezien ik net yin docente ben en ik zo mijn leerlingen zo wel fysiek als mentaal met een verfijnde smaak in de maag tot een hoger niveau kan brengen!!”

 • 3 april 2017, 17:42

  Sjors: “Ik had het yogakeuken boek graag voor mezelf gewonnen.”

 • 4 maart 2017, 08:12

  Ursula Thelosen: “Geachte heer, mevrouw,Ik zou graag het kookboek "De yoga keuken" willen winnen omdat ik samen met een vriendin voor de eerste keer een yogareis aan het organiseren ben. 30 maart gaan we met een groep van 10 personen naar Spanje voor een yogareis. Omdat 9 van de 10 personen voor de 1e keer een yogareis gaan maken wil ik de deelnemers zoveel mogelijk kennis laten maken met alles rondom yoga. En dus ook met de puurheid van eten in de keuken. Het mooie kookboek zou dan ook een welkome aanvulling zijn voor onze yogareis.Ik hoop op een positieve reactie van u te mogen ontvangen.Een warme groet, Ursula Thelosen”

 • 27 februari 2017, 11:46

  Astrid van Egmond: “Yogi en foodie, dit boek draagt gewoon mijn naam: yoga & delicious!”

 • 25 februari 2017, 19:55

  Rowan Huijser: “Lijkt me geweldig dit mooie kookboek te winnen! Ik ben wegens gezondheidsredenen opzoek naar ontspanning en gezonde voeding. Dit sluit er dus perfect op aan en lijkt me erg fijn en lekker om mee te gaan experimenteren!”

 • 25 februari 2017, 16:17

  Jolinde: “Jaaaa zo graag! 23 jaar vegetariër en sinds kort eindelijk weer aan de yoga. Ik heb een hele zware tijd achter de rug en ben nog herstellende van een burn out. Doordat ik in de WSNP zit, zijn mijn financiële middelen beperkt. Ik denk dat het winnen van dit boek enorm bijdraagt aan mijn herstel. 😃”

 • 25 februari 2017, 14:45

  Anny Rijk: “Mooi boek.. na 21 jaar yoga en 15 jaar geen vlees vormt dit het ideale kookboek. Lekker en gezond gaan prima samen ! Lekkere gerechten, leuke combinaties, en een prima vormgeving van het boek.”

 • 25 februari 2017, 13:02

  Desirée Brinkhorst: “Dit mooie boek zou ik graag verwelkomen in mijn eigen keuken. Ik hou van gezonde voeding en kennis daarover en nu mijn revalidatietraject van 6 maanden er op zit, wil ik yoga weer integreren in mijn leven. Dit boek is voor mij een fijne ondersteuning om goed voor mezelf te zorgen en daarvan te genieten😊”

 • 25 februari 2017, 12:27

  Joke: “Ja, wat zou ik dit boek graag winnen. Als yogadocente ben ik mij er ook heel goed van bewust wat voeding voor je lichaam doet. In dit boek komen mijn passie voor yoga en gezond eten samen. Geweldig!”

 • 25 februari 2017, 12:07

  Marjo de Maat: “Ik ben sinds zes weken bezig met het programma: "Keer diabetes om". De boodschap is: eet Puur en onbewerkt! Volgens mij past dit boek helemaal in mijn programma en kan het mij helpen mijn diabetes" om te keren".”

 • 25 februari 2017, 10:49

  Rianne: “Jong gezin en een drukke baan maar mijn ontspanning vind ik in zowel yoga als het koken dus de samenkomst van deze twee in dit boek zijn super. Ik ben benieuwd naar het boek.”

 • 25 februari 2017, 10:30

  Helmy school: “Heel graag ik ben pas begonnen met meer vegetarisch eten maar vindt het nog moeilijk om ideeën hiervoor. Dus inspiratie is zeer welkom. Yoga doe ik al jaren met veel plezier Ben benieuwd naar de combinatie hiervan.”

 • 25 februari 2017, 10:29

  Annet: “Ik ben een newbee als het gaat om vegetarisch/veganistisch eten en probeer zoveel mogelijk kennis en recepten te vergaren... dit boek zou een mooie aanvulling zijn op wat ik al heb. Op naar een nieuw leven! 💖”

 • 25 februari 2017, 09:59

  Riekie Bos: “jaaaa ik denk ook dat als je je gezondheid wilt verbeteren, het belangrijk is dat verandering van binnenuit komt! Dat is de basis voor de studie die ik doe en ik waag graag een kansje! En aan yoga doe ik ook. Volgen en delen doe ik op Facebook en twitter. Fijn weekend, duim duim duim en groetjes van Riekie”

 • 25 februari 2017, 08:45

  Daisy: “Lijkt me een heel fijn boek als aanvulling op onze vegetarische kookboeken. We eten elke dag vegetarisch en elke dag is het een feestje. Wat zou het een groot feest zijn om dit boek te winnen🍀🙏🏻”

 • 22 februari 2017, 12:02

  Marike Creemers: “Als yogadocent is dit boek een bevestiging op wat ik zelf al stap voor stap mag ervaren in mijn weg naar meer bewustwording. Dit boek is een cadeau op mijn levenspad en de kracht van voeding is mooi om als thema uit te dragen tijdens mijn lessen. Yoga behelst zoveel meer dan alleen het doen van lichamelijke oefeningen, het is een bewustwordingsproces dat oneindig is en waar iedereen in zijn eigen tempo deel van mag uitmaken.”

 • 21 februari 2017, 15:13

  Monique Lubbersen -koerkamp: “Super leuke actie , weer wat PUURS uitproberen 😀🍀 & nieuwe inspiratie opdoen .”

 • 21 februari 2017, 15:10

  Lieke L: “Ayubowan 🙏🏻😊! Ik kom net terug uit Sri Lanka, waar veel aan yoga wordt gedaan! Ik ben ontzettend benieuwd naar de gerechten uit dit boek 😊 Voor een goede balans!”

 • 20 februari 2017, 20:32

  Merel: “Wat gaaf! Ik kook al heel graag vegetarisch en vegan, sinds kort heb ik de yoga ook weer opgepakt, dus dit boek zou perfect zijn voor wat inspiratie op beide vlakken. Daarnaast ziet het boek er ook prachtig uit, mooie vormgeving en illustraties, ik word er erg vrolijk van! :)”

 • 20 februari 2017, 16:12

  AnnaB: “Yoga en koken,ik beoefen het beide graag. wat ziet het boek er mooi uit,ik ben zo benieuwd naar de recepten!”

 • 20 februari 2017, 03:04

  Anita H.: “Kookboeken hebben altijd mijn interesse. En zeker als het ook nog om gezonde recepten ga. En als ik dan zie staan "recepten voor meer energie, balans en geluk", dan wil ik dit boek wel heel graag in mijn bezit krijgen. Ik eet al best verantwoord. Maar het is wat veel van hetzelfde. Tuurlijk, er staan genoeg recepten op internet en die raadpleeg ik ook regelmatig. Maar er gaat toch niets boven een fijn kookboek, waar alles fijn in gebundeld staat. Heerlijk om inspiratie op te doen, maar ook gewoon om lekker doorheen te bladeren.”

 • 19 februari 2017, 22:22

  Marjolein Hagen: “Wauw wat lijkt me dat een heerlijk boek vol inspiratie! Waar ik niet alleen mijzelf maar ook de rest van het gezin mee kan verrassen.”

 • 19 februari 2017, 14:35

  Thalinda: “Wauw! Een yogakookboek! Die zou ik graag voor mezelf winnen! Heb net een maand geleden de yogalessen ontdekt en ik kan al niet meer zonder! Ik merk het verschil al dagelijks. Ik ben me ook meer gaan verdiepen in voeding en wat zou nou mooier en toepasselijker zijn als ik gerechten uit dit bijpassende kookboek zou kunnen bereiden.”

 • 19 februari 2017, 12:43

  Myrthe: “Dat lijkt me echt een mooi boek! Ik kan me altijd echt verlekkeren aan kookboeken. Krijg altijd gelijk trek :P. Ik denk dat de Yoga keuken hier echt goed van pas zou komen. Mijn zusje wil alleen vegetarisch eten en zelf ben ik flexitariër. We kunnen nog wel wat inspiratie gebruiken, want ik heb altijd een beetje het gevoel hetzelfde te eten. Daar komt bij dat ik eigenlijk niet wil koken met pakjes en zakjes, dus ik zou me graag laten inspireren door dit boek! Dan maak je niet alleen mij blij, maar ook mijn moeder en mijn zusje, want eten doen we altijd samen :). Ik volg je nu op Bloglovin' (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.”

 • 19 februari 2017, 11:01

  Farah Habbah: “Ik zou heel graag dit boek als een kado aan een yoga instructeur willen geven :)”

 • 19 februari 2017, 10:10

  Rianne Gout: “Graag zou ik het boek willen winnen, als aanvulling op het boek de chakra-psychologie die ik nu aan het lezen ben..... gewoon omdat het kan😊🙏 Dankbaar Rianne”

 • 19 februari 2017, 10:04

  Nicolien Dijkstra: “Ik probeer de laatste paar jaar veel nieuwe gezonde en lekkere recepten uit. Maar ik merk dat ik vaak hetzelfde maak omdat ik het lastig vind om zelf recepten te bedenken. Ik vind het erg leuk om gezond en lekker te eten. Ik doe vaak actievere vormen van yoga dus het zou heel leuk vinden om met dit kookboek nog meer uit te proberen wat mijn practice ten goede kan komen.”

 • 19 februari 2017, 09:23

  Evelien: “Mijn beste vriendin is vegetarisch en erg bezig met gezond eten. Als ze op bezoek komt weet ik soms niet goed wat te koken. Dit boek zou me helpen om te tonen dat ik haar keuzes respecteer. Een groenteburger uit de supermarkt geeft toch niet hetzelfde gevoel.”

 • 19 februari 2017, 08:39

  Simone: “Wat een leuke winactie en wat zien de foto's in het boek er geweldig mooi uit! Ik zou het boek heel graag willen winnen, omdat ik wel even een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Ik ben 35 kilo afgevallen, maar door een trage schildklier nu helaas weer 13 kilo aangekomen...dit levert veel frustratie en verdriet op, ondanks dat ik echt mijn best doe en er hard voor werk, krijg ik het moeilijk onder controle. Dit boek is hier dus meer dan welkom!”

 • 19 februari 2017, 08:29

  Lot: “Ooh dit wil ik! Ik doe al sinds mijn 15e aan yoga (ben nu 23). Koken is niet mijn sterkste punt maar met zo'n mooi boek wordt het vast een stukje makkelijker :) Ik vind het belangrijk om goed naar mijn lichaam te luisteren. Wat betreft yoga lukt dit al aardig. Als ik dan ook nog eens mijn voeding hierop aan kan passen doormiddel van dit boek denk ik dat ik me vitaler en fitter zal voelen! 💪🏼”

 • 18 februari 2017, 18:20

  Claudia Duineveld: “Wat een gave combinatie; yoga, voeding en Australisch! Ik moest direct aan mijn yoga docent en zijn vrouw denken. Ik ben zelf natuurvoedingsadviseur en we hebben het vaak over eten en de combi met yoga. Daarnaast zijn we alledrie groot fan van Australië. Ik zou het boek graag voor ze winnen dan mag ik het vast wel een keer lenen ;-)”

 • 17 februari 2017, 19:07

  Niki: “Ik ben nu langer dan 12 jaar vega en ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken!! :D ben benieuwd naar de invalshoek uit dit boek! Lekker wat nieuwe dingen proberen!”

 • 17 februari 2017, 15:43

  Lotte: “Hier een niet-yogi:) Wel een startende natuurkok en het boek lijkt me erg interessant voor nog meer energierijke recepten!! Ik win het graag”

 • 17 februari 2017, 00:10

  Vivianne: “gaaf die indeling naar chakra's! Ik ben geen yogi, maar energetisch therapeut en werk ook met de chakra's. Dit aanvullen met voeding lijkt me geweldig! Daarnaast merk ik dat ik ook steeds vaker vegetarisch wil eten, maar mijn variatie en inspiratie is nogal beperkt. Echt een kookboek voor mij dus :-)”

 • 16 februari 2017, 22:42

  Karin: “Oh wow, wat gaaf! Ik zou graag dit mooie boek willen winnen omdat ik mensen wakker wil schudden om gezond te eten en mensen bewust wil maken dat we ook heel lekker en gezond kunnen eten zonder vlees. Door vegetarisch te eten of misschien anders een dagje geen vlees te eten, we bijdragen aan een mooiere wereld en minder dierenleed. Hier wil ik me voor inzetten met hart en ziel.”

 • 16 februari 2017, 19:12

  Ineke Groenen-de Greef: “Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn zus. Zij doet aan yoga en is heel erg bezig met gezond eten.”

 • 16 februari 2017, 18:49

  Suzanne Pluim: “Ik zou het boek super graag willen winnen! Ik heb een praktijk voor colonhydrotherapie en geloof dat de darmen de basis zijn voor onze gezondheid en dus ook wat je erin stopt. Ik heb ook trainer hormoonfactor en natuurvoeding gedaan, maar ken de combi met yoga niet. Super interessant!”

 • 16 februari 2017, 16:42

  Rinalda: “De yogakeuken zou heel goed van pas komen op dit moment in mijn leven. Ik heb een burn-out en ben vorig jaar begonnen met yoga wat echt een belangrijk onderdeel van m'n leven is geworden. Waarbij ik steeds op zoek ben naar gerechten die echt mijn lichaam positief voeden, dus ik denk dat dit boek daar super goed op aansluit of beter gezegd compleet maakt!!”

 • 16 februari 2017, 16:05

  Gabriella: “Superleuk! Ik doe momenteel de opleiding natuurvoedingsadviseur en verdiep me in allerlei voedingspatronen. Dit zou een geweldige aanvulling zijn.”

 • 16 februari 2017, 13:25

  Inge: “Wauw, een kookboek wat gekoppeld is aan yoga, dat heb ik nog nooit gezien! Interessant! Mij spreekt de ondertitel gelijk al aan, ik ben op zoek naar meer energie en hoop dat een operatie aan m'n keelamandelen daar een bijdrage aan gaat leveren.. maar ik geloof ook echt in de kracht van voeding en ben als nieuwe vega op zoek naar lekkere recepten zonder vlees, dit boek zou mij daar dus echt bij helpen :)!”

 • 16 februari 2017, 13:08

  Anna: “Leuk ik doe aan yoga en kook graag,benieuwd naar de recepten in dit boek!”

 • 16 februari 2017, 12:54

  Bianca: “Oehhh ik doe mee! Heel benieuwd naar! Een prachtige comi van goed eten en yoga lijkt me =)”

 • 16 februari 2017, 12:33

  Leila Meijer: “Ik zou dit boek graag willen winnen om te gebruiken in mijn praktijk. Ik gebruik veel mindfulness bij mijn cliënten en werk ook samen met een yogadocente. Dit boek zou dan ook de yogakeuken erbij betrekken. Een mooie aanvulling voor mijn cliënten.”

 • 16 februari 2017, 10:55

  Laura: “Dit lijkt me een heel interessant en inspirerend boek! Benieuwd of het volgen hiervan me ook kan helpen bij mijn gezondheidsproblemen. Heb gedeeld via instagram.”

 • 16 februari 2017, 09:10

  Meike: “Yoga heeft het afgelopen jaar enorm veel voor mij gedaan, vegetarisch eten de afgelopen 25 jaar al. Ik ben benieuwd hoe deze 2 samen gaan in dit bijzondere kookboek!”

 • 16 februari 2017, 08:37

  Diana: “.....om verbinding te maken tussen hart, hoofd, lijf en spirit middels gezonde voeding....voor mezelf en mijn naasten.....”

 • 15 februari 2017, 20:05

  Arja: “Wat een interessant boek! Ik zou er graag eens kennis mee maken.”