Aangenaam Thuis – aangenaamthuis.nl Haarlem

Webshop
Naar item

Van Aangenaam Thuis ontving ik een boodschappentas vol met heerlijke ingrediënten en recepten om te testen. Het resultaat zie je op de foto’s. En lekker was het zeker! Woon je in de buurt van Haarlem? Dan is dit een heerlijke en makkelijke tip voor jou: Je krijgt een tas vol heerlijke, gezonde, biologische producten en inspirerende recepten thuisbezorgd.

Aangenaam Thuis Haarlem

Aangenaam Thuis: gezond en lekker koken

Als je voor 10:00 uur bestelt, zijn je boodschappen dezelfde dag nog in huis. Aangenaam Thuis is er voor mensen die gezond en lekker willen koken, maar die weinig tijd of inspiratie hebben om elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd neer te zetten.

Aangenaam Thuis Haarlem

Bij het samenstellen van de recepten en bijbehorende ingrediënten wordt uitgegaan van een evenwichtig voedingspatroon.

Biologische boodschappentas

Omdat Aangenaam Thuis, net als Restaurant Aangenaam in Haarlem, gaat voor lekker, duurzaam en eerlijk eten zijn de producten biologisch en fairtrade. De bereidingstijd van de recepten ligt tussen de 30 en 45 minuten.

De maaltijden kosten € 7,50 per persoon en de kleinste tas is voor 2 personen en 2 dagen. Liever vegetarisch, of zelfs ‘vegan’, tarwevrij, of geen vis? Specifieke wensen zijn mogelijk. Dat geef je online eenvoudig aan bij ‘opmerkingen’. Een abonnement is niet nodig, je bestelt wanneer jou dat uitkomt.

Adresgegevens

Adres
Kleine Houtstraat 105
2011 DK Haarlem

Telefoon
023 531 74 03

Website
aangenaamthuis.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, fairtrade, glutenvrij, streekproducten, vegetarisch
Reacties