Aangenaam eten en drinken Haarlem

Restaurant
Naar item

Bij restaurant Aangenaam in Haarlem is het motto ‘Aangenaam voor mens, dier en milieu’. Er wordt zoveel mogelijk met biologisch eten en fairtrade producten gewerkt. Ook het interieur en het servies zijn fairtrade.

Aangenaam Haarlem biologisch restaurant fairtrade puuruiteten

Vegetarisch of vegan uit eten

Aangenaam Haarlem

Voor het diner zijn er diverse maaltijdsalades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Je kunt ook kiezen voor één van de dagsoepen, het drie gangen-dagmenu of de specialiteit van de dag. Ook voor vegetariërs en veganisten is het een feestje om bij Aangenaam te eten! Er is een borrelkaart met biologische hapjes. Voor een lekkere lunch ben je vrijdag en in het weekend welkom.

Kunst om de Hoek

Bij Aangenaam in Haarlem vind je kunst van ‘Kunst om de Hoek’, deze is te koop of te huur. De stichting geeft mensen vanuit Heliomare, een revalidatiecentrum in Wijk aan Zee, ondersteuning en zingeving met een passende dagbesteding. In het centrum van Haarlem vind je een mooie winkel met een atelier.

Sociaal sparen

Aangenaam Haarlem biologisch restaurant vegetarisch uit eten puuruiteten

Via de app van Aangenaam spaar je bij elk restaurantbezoek voor een leuke cadeau en steun je tegelijkertijd een stichting in Nepal bij het opzetten en runnen van een weeshuis. Meer weten over sociaal sparen bij Aangenaam? Je leest het op hun website.

Aangenaam Haarlem vegan brownie

Héél lekker is de vegan brownie als nagerecht! Het recept vind je onderaan deze pagina.

Aangenaam Thuis boodschappen service in Haarlem

Aangenaam Thuis Haarlem boodschappen service biologisch foodbox

Heb je weinig tijd en wil je thuis puur eten? Een heerlijke en makkelijke tip is de boodschappen service: Aangenaam Thuis stelt een boodschappentas samen met lekkere, duurzame, gezonde ingrediënten en recepten die bij jou thuis worden bezorgd in Haarlem.

Openingstijden Aangenaam in Haarlem

ma t/m do: 16:30 – 22:00 uur
vr t/m zo: 12:00 – 22:00 uur

Duurzame producten

alles is zoveel mogelijk biologisch, ook de wijnen, veel gerechten kunnen vegetarisch of vegan worden geserveerd, vis volgens goedevis.nl, koffie, thee, Tony's chocolonely en enkele wijnen zijn fairtrade, groene stroom en gas, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout, 5% van de winst gaat naar goede doelenorganisaties, sociaal sparen via de app, genomineerd voor 'Puurste Restaurant van Nederland 2012'

Adresgegevens

Adres
Kleine Houtstraat 105
2011 DK Haarlem

Telefoon
023 531 74 03

Website
aangenaametenendrinken.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, FSC-hout, glutenvrij, groene stroom, kindvriendelijk, lunch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties