SmaakPark Ede

Restaurant
Naar item

Vanaf begin 2021 ben je welkom op het SmaakPark. Het SmaakPark is gevestigd in Ede, in het hart van de FoodValley, op een voormalig kazerneterrein. Ze maken gebruik van een unieke oude schermhal, en omliggend perceel, die op dit moment een transformatie ondergaat en wordt verbouwd tot kookschool, pluktuin, foodlab en restaurant. Iedereen is daar welkom om een hapje te komen eten of iets nieuws te komen leren. 

Bijzondere evenementenlocatie

SmaakPark Ede biologisch restaurant lokaal eten foodvalley

Het is nu al een verrassende, anders dan anders, evenementenlocatie die vele mogelijkheden heeft en even zoveel identiteiten kan aannemen. Vergaderen, huwelijksfeest, diner, (buurt)borrel, lunch, productpresentatie of een workshop? Dat kan allemaal op het SmaakPark.

Lokaal en biologisch eten

In de foodstands in het restaurant wordt gebruik gemaakt van lokale, veelal biologische, producten. Daarmee bereiden de chefs verrassende, creatieve, gerechten waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van wat de tuin produceert. Iedere vier maanden zal er een nieuw thema zijn waar gerechten, workshopprogrammering en events op aansluiten. Op de vide vinden kookworkshops plaats, maar die ruimte kan – door zijn flexibele indeling – ook worden gebruikt voor productpresentaties, vergaderingen of besloten partijen. 
 
Het SmaakPark wordt the place to be op de Veluwe voor iedereen die van lekker eten houdt en nieuwsgierig is naar de herkomst van voedsel. 

SmaakPark in Ede adres

Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede, gebouw D15

Duurzame producten

Lokale, veelal biologische, producten. Eten uit eigen moestuin.

Adresgegevens

Adres
Nieuwe Kazernelaan 2
6711 JC Ede

Telefoon
0318 64 64 00

Website
smaakpark.nl

Specificaties

biologisch, streekproducten
Reacties