Frites Atelier Amsterdam in Arnhem

Nieuws
Naar item

Puur! uit eten ging proeven bij het nieuwe Frites Atelier Amsterdam in Arnhem van driesterrenchef Sergio Herman. Bekijk het filmpje in 1 minuut! >>

Ik proef de Sergio’s Premium ‘Caesar Style’, maar dan zonder kip. Een heerlijke combinatie van een romige mayonaise met het zoute van de ansjovis, een topping van Parmezaanse kaas, geraspte citroen, dat geeft precies een lekker zuurtje. De Zeeuwse aardappelen zijn helaas niet biologisch geteeld, als friet wel heel lekker! En nu hoop ik nog dat er een biologische aardappel wordt gevonden die wel voldoet aan de smaakvereisten, want de aardappel staat niet voor niks op het lijstje van Dirty Dozen & Clean Fifteen.

Ieder seizoen wisselt Sergio’s Premium. Er is ook altijd een vega special! Natuurlijk kun je ook kiezen voor friet met een saus naar keuze. Bedien jezelf, à volonté, met een lekkere peper-, truffel-, bearnaise-, classic- of basilicumsaus.

Frites Atelier Amsterdam vind je behalve in Arnhem, ook al in Den Haag en Utrecht. Binnenkort opent Frites Atelier Amsterdam in de hoofdstad en in Antwerpen.

Ben jij al gaan proeven? Laat je reactie achter onder dit bericht!

Puur! uit eten in Arnhem

Puur! hotspots in Arnhem >>

Ook leuk (en lekker!): Puur! reisblog, tips voor als je op reis bent.

Jeannette van Mullem initiatiefnemer Puur! uit eten biologisch uit eten duurzaam restaurants

Waarom Puur! uit eten? >>

© Filmpje, tekst en fotografie: Jeannette van Mullem, Puur! uit eten / Pure Food & Travel

Reacties (1)

  • 18 januari 2017, 09:53

    Pauline: “Heerlijk en leuke beleving. Het zit prima naast de Nespresso winkel, want daar is de service en de ambiance goed mee te vergelijken. Als het gezond was om elke dag friet te eten, dan zou ik dat absoluut doen. Helaas is dat niet zo en is friet, voor mij in ieder geval, een traktatie. En om zeker te weten dat ik kwaliteit, service krijg en meest belangrijk, kan genieten van een bijzonder frietje met heerlijke sausjes, weet ik wel waar ik in het vervolg naar toe ga...! Ik hoop dat Arnhem nog een lange tijd van het Frites Atelier mag genieten.”