4 x boeken Puur! uit eten

Nieuws
Naar item

‘De wegwijzer voor biologisch uit eten in Nederland’. Dat was het credo van het eerste Puur uit eten boek dat in 2007 verscheen. Daarna is er nog twee keer een nieuwe jaargids uitgebracht. Dit is deel 2. In het boek Puur! Noord-Holland lees je waar je in Amsterdam en de rest van de provincie eerlijk én lekker uit eten, slapen, beleven en kopen kunt. Wie weet heb jij er ook wel één of meerdere van in je boekenkast staan.

boeken Puur! uit eten boek inmerc terra lannoo biologisch biologische restaurants restaurant gids duurzaam culinair

Bestel hier het meest recente Puur! uit eten boek.

Boeken Puur uit eten

De eerste jaren werd de gids als biologische restaurantgids uitgegeven. Dit werd uitgebreid met groente in de hoofdrol, streekproducten, duurzame vis en fairtrade producten. Behalve restaurants vind je ook adressen van cateraars, kookworkshops, boerenmarkten, winkels, overnachtingen, leveranciers, webshops en nog veel meer duurzame adresjes. Zo zijn er in enkele jaren tijd 20.000 Puur! uit eten boeken gedrukt.

boeken Puur! uit eten boek inmerc terra lannoo biologisch biologische restaurants restaurant gids duurzaam culinair

Online marketing

Op dit moment zet Puur! uit eten vooral in op online marketing. Ook FacebookTwitter, Instagram worden goed gevonden, met meer dan 23.000 volgers.

Het gaat dus niet om een boek of social media op zich. Dat zijn slechts middelen om lekkere pure adressen aan te reiken. Het is de kunst om steeds die middelen in te zetten die op dat moment het beste aansluiten op de vraag van de consument die op zoek is naar duurzame culinaire adressen.

Van ‘duurzaam’ krijg je geen trek

Puur! uit eten gelooft dat ‘duurzaam’ het beste in combinatie met genieten wordt gepromoot. Van het woord ‘duurzaam’ krijg je nou eenmaal geen trek. Met kleurrijke, aansprekende beelden laten we gepassioneerde chefs, gerechten en recepten zien waardoor je als gast zin krijgt in lekker, gezond en puur eten met een goed verhaal. Pas als het voor iedereen beter is (mens, dier en milieu), is het ook écht lekker!

Puur! op reis

Santo Wines Santorini wijn santorini vakantie tips

Ook als je op reis gaat, inspireert Puur! je graag om te genieten van een bewuste lifestyle. Kijk op puuruiteten.nl/reizen voor tips.

Weet je een Puur! adres dat nog niet op deze website te vinden is? Stuur jouw tip of Meld je bedrijf aan.

Pure groet!

Jeannette van Mullem

Samenwerken met Puur! uit eten? Neem graag contact op!

Reacties