Vegan koffie dessert LOFF

Desserts
Naar item

Het recept van dit vegan koffie dessert is van Marion Pluimes, chef-eigenaar van Restaurant LOFF Breda.

Ingrediënten

  • 200 ml espresso
  • 3 el dadelstroop
  • ¼ tl vanillepoeder
  • 200 g zijden tofu
  • 200 g haverroom
  • 4 tl agar agar
  • 1 dl appelsap

Bereiding vegan koffie dessert

vegan koffie dessert recept

  • Meng de espresso, dadelstroop, vanillepoeder, zijden tofu en haverroom goed
  • Breng appelsap aan de kook, los de agar agar erin op en laat enkele tellen doorkoken
  • Voeg dit aan het koffiemengsel toe
  • Schenk in de glaasjes en laat 1 uur opstijven in de koelkast
  • Serveer met fijngehakte, geroosterde hazelnoten

Dadelballetjes

dadelballetjes recept Restaurant LoFF Breda

Probeer ook het dadelballetjes recept van Restaurant LOFF >>

Nóg meer lekkere recepten van desserts door Puur! uit eten chefs >>

Reacties