LOFF Breda

Restaurant
Naar item

Restaurant LOFF in Breda is gesloten. Chef-eigenaar Marion Pluimes is plannen aan het bedenken om binnenkort op een nieuwe locatie in Breda te starten met kookworkshops, kooklessen en nog veel meer duurzame en lekkere culinaire activiteiten. Zo gauw we nieuws voor je hebben, lees je dat hier.

Bekijk je ook De Groene Kookacademie met nieuwe kookworkshops en een kookopleiding in Amersfoort? 

Brunch. Lunch. Diner. Restaurant LOFF in Breda serveert het allemaal. In plaats van het buffet kun je voortaan kiezen uit verschillende gerechtjes van het à la carte menu.

marion pluimes restaurant loff breda

Chef-eigenaar Marion Pluimes vertelt: “Nog veel meer dan voorheen wil ik inspireren en motiveren. Ik wil mijn kennis over natuurvoeding, puur en eerlijk koken en duurzaam leven graag met anderen delen. Ik wil de planeet een beetje beter maken en dat doe ik graag samen met anderen!”

Vegetarisch en biologisch restaurant in Breda

Biologisch vegetarisch vegan restaurant LOFF Breda

Dat betekent bijvoorbeeld dat je van harte welkom bent om je te laten inspireren en bij te leren tijdens dinner lectures en kookworkshops. Ook een ‘yoga & breakfast’ evenement en filmavonden staan op de planning.

Dat LOFF graag blijft verbeteren betekent ook dat ze hun formule aanpassen. Ze blijven 100% bio, vega(n), puur en eerlijk koken, maar in plaats van het buffet kun je voortaan kiezen uit verschillende gerechtjes van het LOFF à la carte menu.

Marion: “Ook al zijn wij en velen met ons ontzettend gek op ons buffet, we voelen dat het beter kan. Met de kennis en expertise van ons keukenteam kunnen we nog mooiere, smaakvollere en meer volwaardige maaltijden op tafel zetten dan we nu met het buffet kunnen.”

Dadelballetjes recept vegan

Houd je ruimte over voor een gezonde snack? Heerlijke desserts als baldadeltjes en abrikozengeluk wachten op je. Benieuwd naar het recept van deze dadelballetjes op de foto? Of wat denk je van zalvige chocolademousse met zijden tofu en sinaasappel?

Met mooi weer is de rustige tuin een genot. Fijn voor een drankje met de LOFFplank, vol lekkere borrelhapjes.

Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en vegan

Restaurant LoFF Breda

Wandel ook gerust binnen voor een kopje koffie of thee met suikervrije taart. Zo is er gebak van Sharp Sharp. Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en vegan. Het ziet er mooi uit. Het oog wil tenslotte ook wat als het om eten gaat. En niet onbelangrijk, het is heel lekker.

marion pluimes restaurant loff breda

Marion Pluimes, chef-kok en eigenaar, werkt ook met streekproducten:

  • Brood komt van ECHT BROOD in Breda.
  • Biologisch-dynamische groenten komen van Boerderij Moervliet in de Rith, vlakbij Breda.
  • Bijzondere Belgische bieren als pompoenbier en gemberbier koopt ze in Aartselaar, net over de grens.

LOFF is nóg meer dan een restaurant. Al het lekkers kun je ook meenemen voor thuis. Catering voor bedrijven is mogelijk.

restaurant loff breda

Openingstijden LOFF in Breda

wo t/m zo: 11:00 – 22:00 uur

Check voor de zekerheid altijd even de website voor de openingstijden.

De Groene Kookacademie

De Groene Kookacademie vegetarische kookworkshops

Marion is mede-eigenaar van De Groene Kookacademie. De Groene Kookacademie biedt opleidingen en kookworkshops, zowel voor professionals als consumenten, die graag nog meer leren genieten van de vegetarische keuken.

Lees ook: 9x vegetarisch restaurant

© Tekst en fotografie: Jeannette van Mullem, Puur! uit eten & Pure! Food & Travel

Duurzame producten

vegetarisch, minstens 80% veganistisch, 100% biologisch, streekproducten

Adresgegevens

Adres
Wilhelminastraat 15
4818 SB Breda

Telefoon
076 737 03 69

Website
restaurantloff.nl

Specificaties

biologisch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties