Dwaze Zaken Amsterdam

Restaurant
Naar item

Dwaze Zaken in Amsterdam is een paradijselijk plekje tegenover station Amsterdam Centraal. Geniet hier van geweldig lekker huisgemaakt eten. Bereid met streekproducten, goede koffie, de uitgebreide wijnkaart of een lokaal biertje. Met een heerlijk terras en vriendelijke bediening in het hart van de stad.

Biologisch restaurant in Amsterdam

dwaze zaken amsterdam restaurant biologisch station

In Dwaze Zaken wordt gewerkt met de beste, vaak biologische, producten om elke gast te verrassen. De producten moeten niet alleen lekker zijn maar ook eerlijk en met zo min mogelijk kunstgrepen worden gekweekt of geproduceerd. Bij Dwaze Zaken vinden ze het overbodig dat een product ver moet reizen om bij jou op tafel te komen wanneer er dichterbij een vergelijkbaar product wordt gemaakt. Daarom werken ze liefst met leveranciers uit de omgeving.

Eerlijk en lekker uit eten bij Dwaze Zaken

Veel gerechten zijn vega(n), zoals een voorafje of borrelhap met brood en huisgemaakte dips. Ook aan het tegengaan van voedselverspilling denkt chef Peter. Wist je bijvoorbeeld dat je het vocht van kikkererwten kunt gebruiken als vegan vervanger van eiwit? Dat is nog eens no waste!

dwaze zaken amsterdam restaurant biologisch station

Dwaze Zaken is elke dag open. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds geniet je hier van puur en lekker eten en drinken. Check de website van Dwaze Zaken voor de dagkaart waar je de hele dag van kunt kiezen. Of bestel de vriendelijk geprijsde ‘eten wat de pot schaft’-daghap.

6x biologische restaurants in Amsterdam >>

Openingstijden Dwaze Zaken in Amsterdam

dagelijks geopend: van ‘s ochtends tot ‘s avonds

Duurzame producten

veel vega(n) gerechten, biologische en lokale ingrediënten. Gedeeltelijk biologische groenten. Eieren, kaas en vlees van de Lindenhoff in Baambrugge. Bloem voor de pannenkoeken van Molen de Zandhaas in Santpoort, melk van boeren van Amstel. Biologische koffie en thee, EARTH Water, vrije uitloopkip, duurzame vis, fairtrade stroopwafels

Adresgegevens

Adres
Prins Hendrikkade 50
1012 AC Amsterdam

Telefoon
020 612 41 75

Website
dwazezaken.nl

Specificaties

biologisch, catering, diner, duurzame vis, fairtrade, lunch, streekproducten
Reacties