Dwaze Zaken Amsterdam

Restaurant
Naar item

Dwaze Zaken Amsterdam is een paradijselijk plekje tegenover CS, vormgegeven door jonge kunstenaars. Geniet hier van geweldig lekker eten, bereid met streekproducten, biologische wijn, goede koffie of een ijskoude bio-tripel van ’t IJ. Op maandagavond ‘eten wat de pot schaft’ voor  € 6,- met vaak live singer-songwriters. Een heerlijk terras waar alles voorbij komt. Vriendelijke bediening in het hart van de stad.

Dwaze Zaken Amsterdam

Eerlijk en lekker uit eten bij Dwaze Zaken

In Dwaze Zaken wordt gewerkt met de beste producten om elke gast te kunnen verrassen. De producten moeten niet alleen lekker zijn maar ook eerlijk en met zo min mogelijk kunstgrepen worden gekweekt of geproduceerd. Bij Dwaze Zaken vinden ze het overbodig dat een product van ver moet reizen om bij u op tafel te komen wanneer er dichterbij een vergelijkbaar product wordt gemaakt.

Dwaze Zaken Amsterdam

Check de website voor de ‘Arbeiderslunch’, een 3-gangen menu bestaande uit een klein soepje, een maandgerecht en een dessert!

8x biologische restaurants in Amsterdam >>

Openingstijden Dwaze Zaken in Amsterdam

ma t/m za: 12:00 – 00:00 uur

Duurzame producten

gedeeltelijk biologisch zijn vlees, groente, zuivel, eieren, boter en kaas (ook uit de streek), biologische koffie en bier, vissen 'prima keuze' en (beperkt) 'tweede keuze', biologische wijn, fairtrade chocolade

Adresgegevens

Adres
Prins Hendrikkade 50
1012 AC Amsterdam

Telefoon
020 612 41 75

Website
dwazezaken.nl

Specificaties

biologisch, catering, diner, duurzame vis, fairtrade, lunch, streekproducten
Reacties