Cadeaubon Puur! uit eten

Nieuws
Naar item

Helaas, niet alle nieuwe ideeën worden een succes. Voorlopig komt er geen Puur! uit eten cadeaubon. Wel is Puur! nieuwe plannen aan het bedenken, waarover je binnenkort meer nieuws kunt verwachten. 

Dit najaar willen we de Puur! uit eten cadeaubon lanceren. Hiermee kun je in heel Nederland bij diverse restaurants Puur! uit eten. Steun daarom de crowdfunding campagne via CrowdAboutNow door als één van de eersten een exemplaar te bemachtigen. Hiermee draag je ook nog eens bij aan meer Puur! in Nederland.

Wat is Puur? Puur! restaurants koken met aandacht voor mens, dier en milieu: lokaal, groente in de hoofdrol, biologisch, fairtrade en duurzaam. En vooral ook heel erg lekker!

Puur! uit eten cadeaubon stage vacature communicatie giftcard kadobon biologisch duurzaam relatiegeschenk horeca restaurants dinerbon dinercadeau

Gezond, duurzaam…lekker!

De Puur! uit eten cadeaubon is niet zomaar een cadeaubon, het is een duurzaam, en vooral lékker cadeau. Alle restaurants die pure gerechten serveren vind je op puuruiteten.nl. Ideaal als cadeau met een verhaal voor een vriend(in), collega, familielid en als relatie/kerstgeschenk voor bedrijven.

Eet je in een Puur! restaurant, dan draag je – terwijl je geniet – bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Met de Puur! uit eten cadeaubon help je mee aan meer eerlijke producten in de horeca, meer omzet voor deze restaurants en meer aandacht voor puur eten. Dat smaakt extra lekker!

Er zijn landelijk al meer dan 20 restaurants die meedoen, en dat aantal is snel groeiende. Zo zorgen we ervoor dat je met onze cadeaubon altijd een leuk plekje in de buurt vindt. Van lunchroom tot eetcafé en van streekrestaurant tot een 100% biologische eetgelegenheid.

Crowdfunding: Koop jouw Puur! uit eten cadeaubon nú!

We willen tijdens deze campagne minimaal voor € 50.000 aan cadeaubonnen verkopen. Je kiest een bon van € 50, € 100, € 250 of € 1.000. Jij ontvangt de cadeaubon die de door jou gekozen waarde vertegenwoordigt en daarbij krijg je een leuk cadeautje voor jezelf of voor diegene aan wie je de bon geeft.

Op deze manier kunnen wij een deel van de opstart bekostigen. Denk hierbij aan het ontwerp van het platform, de website en het feestelijk aanbieden van de cadeaubon. Daarnaast is crowdfunding voor ons de ideale manier om de interesse te polsen. Bij een geslaagde campagne hebben wij de bevestiging dat er volop belangstelling is voor de Puur! uit eten cadeaubon.

Help ons dit project te realiseren zodat we in de toekomst h’eerlijk, biologisch en vooral lekker eten kunnen blijven promoten waardoor er steeds meer Puur! te vinden is in de Nederlandse horeca.

Puur! uit eten restaurants die meedoen

22 Puur! restaurants doen al mee. Weet jij een restaurant dat goed bij Puur! past en wellicht ook mee wil doen? Stuur jouw tip of Meld je bedrijf aan!

Over de initiatiefnemers

Jeannette van Mullem startte ruim 10 jaar geleden Puur! uit eten omdat ze zelf op zoek was naar eerlijk eten in de horeca en deze pure adressen graag wilde delen. Ze schreef vier boeken over waar je in Nederland Puur! eet: bij restaurants, cateraars, kookworkshops, winkels, boerenmarkten en nog veel meer culinaire adressen. Via puuruiteten.nl vind je hotspots, recepten en reizen.

Jeannette werd benaderd door Jan van het Laar, eigenaar van Green Wellness. Hij is 7 jaar geleden wellnessbon.nl gestart. Wellnessbon werd uitgeroepen tot cadeaubon van het jaar 2015.

Puur! uit eten kreeg de afgelopen jaren al vaker de vraag of er ook een Puur! uit eten cadeaubon is. Samen versterken Jeannette en Jan elkaar door het combineren van de Puur! uit eten restaurants met kennis van de cadeaubonnenmarkt. Op die manier heb je het beste van beide werelden en de juiste ingrediënten voor een succesvolle organisatie.

Doe mee met jouw bedrijf!

Voor bedrijven is het mogelijk om een groter aantal bonnen tegelijk te bestellen, bijvoorbeeld alvast als eindejaarsgeschenk. Ook zijn we op zoek naar sponsoren. Informeer naar de mogelijkheden!

Help jij ons met de introductie van de Puur! uit eten cadeaubon? Dank voor je aandacht en je hulp! Vragen? Neem gerust contact op!

Download Persbericht Crowdfunding Puur! uit eten cadeaubon.

Stage communicatie vacature stagiair gevraagd gezocht stageplek

Lees ook: Puur! biedt een plek voor stage communicatie.

Reacties