Indigo Schipluiden

Restaurant
Naar item

Indigo in Schipluiden is helaas vanaf 1 juni 2020 gesloten. Bezoek hun pure zusje: Op Hodenpijl in Schipluiden!

In hartje Midden-Delfland – de groene achtertuin van steden als Rotterdam, Delft en Den Haag – serveert huiskamerrestaurant Indigo in Schipluiden koffie, lunch, borrel en een dinermaaltijd. Specialiteit van het huis is Grootmoederstijd. Ouderwets lekkere biologische smaken zoals huisgemaakte appeltaart, draadjesvlees of stamppotten met een kuiltje jus.

Biologisch uit eten bij Indigo

De biologische ingrediënten voor deze gerechten zijn afkomstig van leveranciers uit de streek: zuivel, groenten en vlees. Zelfs het ijs komt van de lokale boer.

Indigo Schipluiden

Alleen pure smaken met seizoensproducten uit de buurt

Indigo kookt met wat er in het seizoen beschikbaar is, bijvoorbeeld boerenkool, spruitjes en winterpeen in de winter en kapucijners, spekbonen en rood fruit in de zomer. Op je bord vind je alleen pure smaken. Passend bij de tijd van het jaar en de streek. Puur, eenvoudig, robuust en van leveranciers uit de buurt. Zo van het land, vers op je bord!

Naast een drie- of viergangenmenu kun je iedere openingsdag om 18:30 uur voor € 12,50 mee-eten aan de lange tafel. Reserveren is gewenst.

Op Hodenpijl in Schipluiden

biologisch restaurant Op Hodenpijl Schipluiden

Check ook biologisch restaurant Op Hodenpijl in Schipluiden.

Lees ook: 6x biologisch restaurant Zuid-Holland

Openingstijden Indigo in Schipluiden

woensdag t/m maandag: 10:00 − 22:00 uur
om 18:30 uur eet je gezellig mee aan de lange tafel

Duurzame producten

alles is biologisch, streekproducten, fairtrade zijn enkele wijnen en koffie, eco kleding, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout en gerecyclede materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Singel 6
2636 CS Schipluiden

Telefoon
015 380 57 87

Website
indigo-uiteten.nl

Specificaties

aan het water, biologisch, diner, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, FSC-hout, glutenvrij, high tea, hondvriendelijk, lunch, ontbijt, rolstoelvriendelijk, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties