Gastmaal Café Utrecht

Restaurant
Naar item

De Keuken van Gastmaal heeft ook een heerlijk wijncafé in Utrecht: Gastmaal Café in de Wittevrouwen buurt. Ook dit is een laagdrempelige, gezellige horecazaak. Je geniet hier van eerlijk eten en natuurlijke wijnen.

Gastmaal Café Utrecht traiteur biologisch eten uit puur traiteur witte vrouwen

Lekker veel vegetarisch

Veel vegetarische gerechten staan er op de kaart zoals een salade van seizoensgroenten met veel verse kruiden en een frisse vinaigrette, tabouleh met geroosterde pompoen en komijnzaad, spinaziesalade met een gebrand geitenkaasje.

Ook vlees- en visgerechtjes zoals sappig buikspek en heerlijke worst van Brandt en Levie met piccalilly, een brandade van kabeljauw en dragon. Keuze genoeg!

Vleck wijnen

Wat opvalt is de opengebroken muur tussen het café en de wijnwinkel van Vleck. In Gastmaal Café schenkt men de natuurlijke en biologische Vleck wijnen. Zij zijn gespecialiseerd in ‘vin nature’. Dat past dus helemaal in het plaatje.

Gastmaal Café Utrecht traiteur biologisch eten uit puur traiteur witte vrouwen

Gastmaal Café is ook open voor lunch en koffie.

Lees ook: 8x biologisch restaurant Utrecht

Openingstijden Gastmaal Café in Utrecht

wo t/m za: 12:00 – 23:00 uur
zo: 12:00 – 21:00 uur

Duurzame producten

biologisch: vlees, zuivel, eieren, boter, brood, sappen, kaas 40%, groente zoveel mogelijk uit de directe omgeving van kleinschalige, biologische bedrijven, vis met MSC-keurmerk, natuurlijke wijnen, biologische en fairtrade koffie en thee

Adresgegevens

Adres
Griftstraat 2
3572 GV Utrecht

Telefoon
030 271 82 00

Website
gastmaalcafe.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, fairtrade, lunch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties