Carl Siegert Harmelen

Leverancier
Naar item

Bakkerij Carl Siegert maakt dagelijks brood bijzonder

Bakkerij Carl Siegert bestaat meer dan 128 jaar en maakt al vier generaties de lekkerste ambachtelijke broodspecialiteiten voor horeca en catering. Bakkerij Carl Siegert werkt met een eigen desemcultuur op basis van rogge. Dit desem wordt verwerkt in het voordeeg wat dankzij de lange rijstijd een unieke en karaktervolle smaak geeft aan het brood.

Bekijk de bedrijfsfilm.

Biologisch brood voor horeca en foodservice

Bakkerij Carl Siegert biologisch brood horeca

Bakkerij Carl Siegert gebruikt vrijwel uitsluitend biologische ingrediënten die tot aan de oorsprong te traceren zijn. Het biologische graan groeit zoveel mogelijk in Nederland en wordt gemalen bij authentieke Hollandse korenmolens. Transport en dus de belasting voor het milieu worden zo tot een minimum beperkt.

Alle biologische broodspecialiteiten van Carl Siegert zijn uitsluitend via de groothandel voor de horeca en foodservice verkrijgbaar. Voor cateraars, hotel- en restaurantondernemers.

Met respect voor onze planeet

Op het dak van de bakkerij liggen sinds 2012 zonnepanelen. Het afgelopen jaar is dit uitgebreid naar bijna duizend zonnepanelen die in circa 40% van de energiebehoefte voorzien. Bij Bakkerij Carl Siegert geloven ze in een zo klein mogelijke footprint dankzij efficiënte en duurzame productie.

Biologisch brood horeca Carl Siegert

Duurzame producten

vrijwel alle broodspecialiteiten zijn van biologische kwaliteit en dus met EKO-keurmerk, eigen zonnepanelen

Adresgegevens

Adres
Techniekweg 11
3481 MK Harmelen

Telefoon
0348 44 18 87

Website
carlsiegert.com

Specificaties

biologisch, groene stroom, streekproducten
Reacties (1)

  • 5 januari 2020, 14:48

    Harry bolle: “Ik zou graag willen rijden voor de bakkerij.”