Peanut butter cappuccino Café Intención
DessertsPeanut butter cappuccino

Op zoek naar de ultieme energie boost na je workout? Deze cappuccino met pindakaas is dé koffiespecial om aan je sportroutine toe te voegen! De cafeïne geeft je energie terwijl de eiwitten uit pindakaas en hennepzaadpoeder helpen bij optimaal spierherstel.
Ingrediënten plantaardig koffie recept
voor 2 glazen
- 200 ml Café Intención espresso
- 200 ml amandelmelk
- 1 el pindakaas
- 5 g pinda’s
- 1 tl hennepzaadpoeder
Bereiding peanut butter cappuccino

- Meng de pindakaas met een garde door de plantaardige melk en schuim op tot 60°C. Let erop dat de melk niet te heet wordt, anders kan deze verbranden.
- Zet ondertussen 2 kopjes espresso.
- Schenk de opgeschuimde melk langzaam bij de espresso’s.
- Hak de pinda’s fijn en zeef het hennepzaadpoeder over de cappuccino’s. Garneer met de gehakte pinda’s.
Tip: extra lekker met een stukje pure chocolade erbij.
Meer lekkere koffie recepten?

- 3x feestelijke koffie recepten
- Zo maak je ’n vegan koffie smoothie
- 3x vegan desserts zelf maken
Reacties