Ingeburgerd Zwolle

Restaurant
Naar item

Ingeburgerd: het restaurant in Zwolle waar je niet alleen een goede burger hapt maar waar je in een warme trendy sfeer kiest uit vier bieren van de tap of een goed glas wijn drinkt. Geen vette hap, maar eerlijke biologische runderburgers van de Zwolse Slagerij Haverkort, biologische kip en Texels lamsvlees.

Ook voor vegetariërs

Uiteraard heeft Ingeburgerd ook aan vegetariërs gedacht en is er voor de ‘anti-burger’ een ruime keuze aan andere gerechten!

Ingeburgerd Zwolle

Meer dan alleen biologische burgers

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor de lunch. Bestel een lekkere burger, een verrassend broodje, biologische kroketten, een gezonde salade of lekkere soep!

Geniet op het terras in hartje Zwolle

Ingeburgerd is gevestigd aan de Nieuwe Markt, oftewel het groene plein van Zwolle in hartje centrum. Op het terras zit je de hele dag lekker in de zon en geniet je van de uitgebreide borrelkaart.

Openingstijden Ingeburgerd in Zwolle

zo t/m do: 12:00 – 22:00 uur
vr en za: 11:00 – 22:00 uur

Duurzame producten

biologische runderburgers van de Zwolse Slagerij Haverkort, biologische kip, Texels lamsvlees, biologisch ijs, thee, wijn 25%, bio bier van Brouwerij 't IJ, duurzame vis en 'tweede keuze' volgens goedevis.nl, fairtrade kleding, gerecyclede materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Nieuwe Markt 25-26
8011 PG Zwolle

Telefoon
038 820 09 94

Website
ingeburgerdzwolle.nl

Specificaties

biologisch, diner, kindvriendelijk, lunch, streekproducten, terras, vergaderen
Reacties