Streekmarkt Verhildersum Leens

Boerenmarkt
Naar item
Streekmarkt Verhildersum in Leens is een maandelijkse markt voor lekkere streekproducten. Kwaliteitsproducten uit de regio die appelleren aan gezond, vers, smaak en herkenbaarheid. Een markt waar de consument en de producent elkaar ontmoeten. Op de streekmarkt kun je proeven en enige tekst en uitleg krijgen van de ambachtelijke producent die het zelf heeft gemaakt of geoogst. Op deze markt zullen mensen aangenaam verrast worden door de overweldigende hoeveelheden aan versheid, aan geurigheid, aan kleuren en smaken, en niet te vergeten aan vrolijkheid.

Landgoed Verhildersum

De streekmarkt biedt een vaste plek op een vast moment met vaste standhouders. Er wordt rekening gehouden met de seizoenen. Bovenal biedt de markt een ruim assortiment, kwaliteitsproducten voor het hele gezin voor het weekend. De streekmarkt wordt gehouden op het Landgoed Verhildersum. Een prachtige omgeving en sfeer die de verbintenis laat voelen en zien van het restaurant Het Schathoes en de Museumboerderij.

De streekmarkt is gratis toegankelijk. Je vindt de markt op het terrein van de Museumboerderij op het landgoed Verhildersum in Leens.

Openingstijden

iedere 3e zaterdag van de maand
10:00 − 16:00 uur

Duurzame producten

streekproducten

Adresgegevens

Adres
Dijkstilsterweg 4
9965 TH Leens

Website
verhildersum.nl/streekmarkt

Specificaties

streekproducten
Reacties