A Taste Affair Geleen

Winkel
Naar item

In het centrum van Geleen vind je de Nederlandse vestiging van A Taste Affair. Het is een gezellig ingerichte winkel waar je een groot aantal natuurlijke en biologische wijn kunt kopen. De wijn is gemaakt met zo min mogelijk toevoegingen of onttrekkingen en zijn dus heel puur van smaak. Laat je adviseren op het gebied van deze bijzondere wijnen.

A Taste Affair Geleen

Biologische wijn, ambachtelijk bier en biologische delicatessen

Ook kun je er terecht voor een aantal artisanale bieren (deels zelf gebrouwen!) uit Noord Frankrijk en België. Ook de niet drinker komt aan bod. Zo heeft A Taste Affair biologische vruchtensappen, risotto, olijfolie, chocolade, azijn, koffie en thee in het assortiment.

A Taste Affair Geleen

Biologische proeverij

Kortom, wil je eens kennismaken met bijzondere smaken? Wil je iemand een origineel kado geven? Een wijn -of bierproeverij organiseren of gewoon eens kijken wat er allemaal te krijgen is op het gebied van biologische en natuurlijke producten? Dan moet je bij wijnwinkel A Taste Affair zijn!

Biologische wijn voor horeca

Biologische cava A Taste Affair

Ook biologische wijn voor horeca >>

Openingstijden A Taste Affair in Geleen

do: 10:00 – 18:00 uur

vr: 10:00 – 18:00 uur

za: 10:00 – 17:00 uur

Geopend op koopzondagen en op afspraak

Bereikbaar via sales@atasteaffair.nl en 06 − 55 38 11 81.

Duurzame producten

biologische, bio-dynamische en natuurlijke wijnen, bio-dynamische vruchtensappen en chilipeperproducten, biologische risotto en chocolade

Adresgegevens

Adres
Rijksweg Centrum 42
6161 EG Geleen

Telefoon
046 428 27 10

Website
atasteaffair.nl

Specificaties

biologisch
Reacties