Eyserhalte Eys

Winkel
Naar item

In de winkel van de Eyserhalte in het Zuid-Limburgse Eys kun je heerlijke ambachtelijke producten proeven, en uiteraard kopen. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, sappen, wijnen en bieren.

Webshop Eyserhalte

Tip: Ben je niet in de buurt? Bestel gemakkelijk via de webshop! De Eyserhalte is een echte ambachtelijke delicatessenfabriek: de confitures, chutney’s, pesto’s en mayonaises, zijn stuk voor stuk huisbereid. En ook voor fruit op siroop, heerlijke pastasauzen en stoofpotjes ben je hier aan het juiste adres.

Eyserhalte Eys

De delicatessen, bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit de streek, worden gepresenteerd in weckpotten in diverse soorten en maten. Dat garandeert niet alleen een optimale houdbaarheid, het zorgt ook voor een pure, transparante uitstraling. Je ziet wat je koopt!

Restaurant in Eys

Woensdag tot en met zondag kun je voor een heerlijke lunch aanschuiven aan de eettafel, want dan is de Eyserhalte ook een restaurant in Eys.

Eyserhalte Eys

André Leclerq startte, samen met zijn moeder, de winkel begin jaren negentig. Van oudsher was de Eyserhalte bekend als fruitbedrijf. Nog steeds wordt het bedrijf omringd door fruitbomen in het bijzonder mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Eyserhalte Eys

De medewerkers vertellen je graag het verhaal achter de producten. Regionaal, gemak, gezond en niet te vergeten, he allerbelangrijkste ingrediënt ‘smaak’ staan voorop. De grondstoffen en producten komen zoveel mogelijk uit de streek. Ook net over de grens uit België en Duitsland, want dat is natuurlijk dichtbij.

Eyserhalte Eys

De Eyserhalte levert haar lekkere pure producten aan restaurants in de omgeving (bijvoorbeeld aan Kasteel Wittem) en aan delicatessenwinkels. Ook is er een webshop, waar je als consument eenvoudig de lekkere huisgemaakte en andere producten bestelt, die in het hele land worden thuisbezorgd.

Binnenkort kun je ook bij Kasteel Altembrouck (net over de grens in België) terecht in een nieuwe winkel, waar je naast de producten van de Eyserhalte ook het exclusieve Wagyu vlees van runderen die daar opgroeien kunt kopen.

Openingstijden Eyserhalte in Eys

wo t/m vr: 09:00 – 18:00 uur
za: 08:00 – 17:00 uur
zo: 12:00 – 17:00 uur

Duurzame producten

streekproducten, huisbereide eerlijke producten met zo min mogelijk toevoegingen, gedeeltelijk biologisch

Adresgegevens

Adres
Wittemerweg 2
6287 AB Eys

Telefoon
043 451 22 90

Website
eyserhalte.nl

Specificaties

biologisch, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, streekproducten, terras
Reacties (1)

  • 23 september 2017, 20:05

    VerwenMoment: “Hallo,Wij zijn Cathy en Natascha en zijn op 21 Maart 2017 met VerwenMoment gestart.Wij organiseren in samenwerking met bedrijven en particulieren VerwenMomenten door het hele land.Speciaal voor onze doelgroep n.l. Vrouwen en Mannen met en na Kanker.Onze vraag aan jullie of het mogelijk is dat jullie op de één of andere manier iets voor ons zou kunnen betekenen.Op dit moment zijn wij bezig om een Limburgse streken pakket te maken en dan te mogen verloten op onze facebookpagina.Uiteraard worden de bedrijven ook vernoemd als wij het pakket gaan verloten.We horen graag van jullie,VerwenMoment voor mannen en vrouwen met of na kanker.Vriendelijke groeten,Cathy en Natascha.”