Gasterij De Gulle Waard Winterswijk

Restaurant
Naar item

Na 25 jaar is Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk voor het à la carte restaurant gesloten per 1 januari 2017. Het goede nieuws is dat Nel Schellekens boordevol nieuwe plannen zit met het binnenkort te openen Keunenhuis in Winterswijk. Binnenkort brengen we je graag op de hoogte!

Winactie Kookboek Nel

Nel van kop tot kont chef kookboek gulle waard boek nel schellekens

Half december 2016 verscheen kookboek Nel, van kop-tot-kont-chef. Via Puur! uit eten kon je dit prachtige kookboek winnen.

De Gulle Waard is Puurste Restaurant van Nederland

Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk werd uitgeroepen tot ‘Puurste Restaurant van Nederland 2014’. Jurylid Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca, zegt over de winnaar: ‘Alles is puur bij De Gulle Waard. Niet alleen de prachtige producten op het bord en in het glas, maar ook de oprechte liefde voor het vak en de aandacht voor de gasten. De Gulle Waard is pure passie voor alles wat het leven mooi maakt’. Check het filmpje in 1 minuut met Nel Schellekens enthousiast aan het woord.

Puurste Restaurant van Nederland 2014

Henk en Nel Schellekens

Eigenaren Nel en Henk Schellekens, kopen al vele jaren zoveel mogelijk ingrediënten in bij lokale en regionale leveranciers in de Achterhoek: Bijvoorbeeld Helder Varken die ze van kop tot staart verwerken en Kemper Kip. Ook voor een veggie Puur Menu ben je bij De Gulle Waard aan het goede adres.

Gulle Waard Winterswijk

IMG_4997

Nel Schellekens, chef-kok vindt het een uitdaging om te koken met bijzondere peulvruchten, vergeten groenten en ze versiert de borden graag met bloemen. Ook weet ze op inspirerende wijze het verhaal achter de producten over te brengen op haar gasten. H’eerlijke Achterhoekse delicatessen bestel je via webwinkel Giesz.

Gulle Waard Winterswijk

Kookboek Nel >>

Duurzame producten

biologisch: vlees niet altijd biologisch (wél altijd scharrel/slow), groenten en kruiden 80%, zuivel en ijs, zoveel mogelijk streekgebonden producten van lokale leveranciers, vis volgens www.goedevis.nl, enkele biologische wijnen en sappen, winnaar 'Puurste Restaurant van Nederland 2014'

Adresgegevens

Adres
Mr. Ten Houtenlaan 4
7102 EH Winterswijk

Telefoon
0543 51 31 33

Website
nelschellekens.nl

Specificaties

aan het water, biologisch, diner, duurzame vis, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties