A Taste Affair Geleen

Leverancier
Naar item

Biologische wijn voor de horeca? A Taste Affair startte in juli 2011 met een heel duidelijke visie. Het doel van deze duurzame wijnleverancier is het enthousiasme rond alles wat met smaak te maken heeft over te brengen op de klanten. Een geheel natuurlijk uitgangspunt staat hierbij centraal. De producten worden gekozen vanuit een biologisch, bio-dynamisch of non-interventionistisch standpunt, zo dicht mogelijk bij de natuur.

A Taste Affair Geleen

Biologische wijn voor de horeca en particulieren

Het jonge wijnhuis is ontstaan uit een passie voor wijn en andere culinaire geneugten. A Taste Affair is gespecialiseerd in de import en distributie van natuurlijke wijnen aan de horeca en particulieren. Dit zijn wijnen waarvan de druiven biologisch of bio-dynamisch worden geteeld, en die bovenal worden gemaakt zonder toevoeging van additieven. Deze wijnen zijn de dichtst mogelijke benadering van ‘natural taste’. Na verloop van tijd werd een eerst bier toegevoegd aan het gamma: “Ceci n’est pas une Saison”. Dit artisanale bier werd gemaakt volgens dezelfde vereisten: zo biologisch en natuurlijk als maar mogelijk, en met héél veel smaak!

A Taste Affair

Wijn- en bierleverancier A Taste Affair bouwt nu ook in andere voedingswaren en dranken verder aan dit smakelijke gamma. Denk aan koffie, thee, chocolade, pasta’s, azijnen en vruchtensappen. Op zoek naar eerlijke, natuurlijke, biologische en vooral smaakvolle producten. A Taste Affair heeft een wijnwinkel in Gent (België) en een wijnwinkel in Geleen.

A Taste Affair Geleen

Het bonte logo verraadt de vrolijke instelling van de mensen achter het bedrijf, maar vergis je niet: de productkeuze is een zaak van pure ernst. Het kleurrijke logo staat natuurlijk ook voor de veelzijdigheid aan smaken die je hier kunt ontdekken.

A Taste Affair

Welk product je bij A Taste Affair ook kiest, van één ding kun je zeker zijn: de inhoud is eerlijk, natuurlijk en gezond maar vooral lekker en smaakvol!

Waarom kiezen voor A Taste Affair ?

  • De selectiecriteria zijn zeer veeleisend. A Taste Affair slaagt erin om voor ieders smaak of voor ieder gerecht een ‘matching’ wijn of bier voor te stellen.
  • Eerlijke benadering van de voeding- en drankenmarkt.
  • Proeverijen in de winkel in Geleen of op locatie.
  • Ook (bedrijfs)incentives, alternatieve (bedrijfs)recepties, enz….

Neem contact op om een aantal wijnen en bieren te proeven en om te kijken of je ze kunt inpassen in je horecazaak of winkel.

A Taste Affair – inspired by Nature! Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact op met Oliver Vencken via sales@atasteaffair.nl en 06 − 55 38 11 81.

Duurzame producten

biologische, bio-dynamische en natuurwijnen

Adresgegevens

Adres
Rijksweg Centrum 42
6161 EG Geleen

Telefoon
06 55 38 11 81

Website
atasteaffair.nl

Specificaties

biologisch
Reacties