GreenTwist Cooking Eindhoven

Kookworkshop
Naar item

GreenTwist Cooking is een initiatief van Iris Heuer. Zij verzorgt diverse activiteiten over gezond, biologisch eten en koken. Voor kookworkshops en kookles kun je bij GreenTwist terecht. En Iris biedt ook catering (aan huis) aan. Ze heeft veel kennis over koken voor allergieën en diëten en is gespecialiseerd in low-carb voedingspatronen. Zoals suikervrij, koolhydraatarm, paleo of ketogeen.

Biologische kookworkshop in Eindhoven

Iris Heuer Greentwist kookstudio andersom kookworkshop kookworkshops biologisch gezond eten koken

Een kookworkshop bij GreenTwist Cooking is gericht op zakelijke of particuliere groepen. Van 10 tot 50 personen. Bijvoorbeeld een teambuilding activiteit en een netwerkdiner. Of gewoon lekker koken met vrienden en familie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van kooklocaties in Eindhoven en omgeving.

Je start met een welkomstdrankje en een lekkere amuse waarna je anderhalf uur gaat koken. In alle workshops wordt er (indien gewenst) ook uitleg gegeven over kooktechnieken en informatie over gezond eten. Vervolgens eet je de zelfgemaakte creaties op. Onder het genot van een glaasje wijn of een ander drankje naar keuze. Een kookworkshop duurt in totaal drie à vier uur.

GreenTwist Cooking biologische kookworkshop in Eindhoven

Alle arrangementen worden samengesteld op basis van biologische producten en het aanbod uit streek en seizoen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk om een culinair thema te kiezen. Een thema kan zijn: vegetarisch, sushi, suikervrij maar ook outdoor koken, met of zonder BBQ. Wil je overleggen over een passend arrangement of ideeën en inspiratie opdoen? Neem gerust contact op.

Gezond leren koken met GreenTwist

Greentwist kookstudio andersom biologische kookworkshop eindhoven

In haar kooklessen helpt Iris jou met het ontwikkelen van een verantwoord, gezond en duurzaam voedingspatroon. Ze combineert een kookworkshop, waarin je alles leert over koken, kooktechniek en werken met bepaalde producten, met haar kennis over voeding en gezondheid. Er wordt voedingsadvies gegeven dat past bij het thema van de workshop.

Na afloop van de kooklessen krijg je de recepten mee naar huis, inclusief een aantal praktische tips en variatie ideeën. Iedereen kan zich aanmelden voor een kookles: alleen, als stel of met een groep, met een minimum aantal deelnemers van acht.

Op zoek naar een biologische kookworkshop in een andere stad? >>

Biologische catering Eindhoven

GreenTwist catering iris heuer biologisch eindhoven

GreenTwist verzorgt ook biologische catering in Eindhoven.

Duurzame producten

minimaal 50% van de gerechten is vegetarisch, vrijwel alles is biologisch (groente 90%), duurzame vis, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables, beperkt gebruik van plastic

Adresgegevens

Adres
Eindhoven

Telefoon
040 30 50 040

Website
greentwist.nl

Specificaties

biologisch, catering, CO2 compensatie, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, groene stroom, high tea, kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties